Hvem skal vinde Erhvervsprisen'19?

Erhvervs prisen 19


Vi sætter igen fokus på de virksomheder, der gør en ekstraordinær og bemærkelsesværdig indsats i forhold til at skabe vækst og engagement i det lokale erhvervsliv. Alle kan indstille kandidater til prisen, og indstillingsperioden løber frem til den 8. oktober klokken 12.00

Vi åbner nu for indstilling af kandidater til erhvervsprisen'19. Erhvervsprisen overrækkes til en virksomhed fra det lokale erhvervsliv i Tønder Kommune, der har udmærket sig særligt i året, der er gået, og som aktivt bidrager til skabelsen af vækst, visioner og innovation. Virksomheden fornyer sig og lader sig ikke begrænse af, hvad man gjorde, man skaber værdi ved at tænke nyt, har visionen om vækst og gør en forskel for lokalområdet. 

"Erhvervsprisen er hovedprisen, hvor erhvervslivet i Tønder Kommune hædrer en virksomhed der har markeret sig, og som bidrager til positiv udvikling, omtale og vækst på egnen. Ønsket er at hædre en virksomhed der går forrest, og som viser at det nytter at gøre en forskel", lyder det fra Keld I. Hansen, direktør for Tønder Erhvervsråd.

Vinderen bliver fundet til årets store Awardshow, der afholdes den 19. november, og selve erhvervsprisen består af: 
  • En pengepræmie på 10.000 kr. sponseret af Kreditbanken Tønder
  • Et diplom
  • En vandrepokal

>> Indstil din kandidat til Erhvervsprisen'19 

Kreditbanken sætter positivt fokus på erhvervslivet
Det er Kreditbanken Tønder, der i år står bag den flotte pengepræmie på 10.000 kr., og direktør i Kreditbanken, Dorthe Gerlach, er glad for endnu engang at være sponsor for erhvervsprisen;

”Vi er glade for i Tønder Kreditbank at sponsorere årets Erhvervspris og dermed bakke op om det lokale erhvervsliv og i Sønderjylland i øvrigt. Det er vigtigt, at vi samles og sætter fokus på de muligheder, og gode historier der er i vores kommune. Fordi jo bedre det går for det lokale erhvervsliv, desto flere arbejdspladser og større vækst kan der tilvejebringes i detailhandlen og serviceerhvervene. På den måde mener vi, at vi skal stå sammen, og hædre de virksomheder, der er med til skabe vækst og engagement i området, og glæder os til at vi igen kan overrække prisen til den vindende virksomhed.”


Indstil din kandidat, mød op og stem
Alle kan indstille kandidater til prisen, og alle virksomheder uanset størrrelse og branche kan indstilles. Kandidatemnerne vil blive gennemgået af Tønder Erhvervsråds dommerkomite bestående af bestyrelsesmedlemmerne i Tønder Erhvervsråd. Der udvælges 3 finalister, som skal kæmpe om prisen ved awardshowet den 19. november.
Her stemmer de deltagende virksomheder om, hvem der skal løbe med titlen som vinder af Erhvervsprisen'19.