Mod til Big Business

Har du en god idé, der kan danne grundlag for etablering eller skabe øget vækst i din nuværende virksomhed?

Vi hjælper dig gerne med at gøre din idé til virkelighed.
Få vejledning og sparring på din forretningsidé og konkrete kontakter til brugbare rådgivninger. Det handler om at holde fokus på din idé og professionalisere den, så den kan vokse sig til en solid og indbringende forretning. 

Tilbud for vores ”unge iværksættere”
Tønder Erhvervsråd og MIND FACTORY by ECCO har indgået et samarbejde under navnet Business Young. Et initiativ, der skal løfte iværksættermiljøet i Tønder kommune med et særligt fokus på morgendagens unge iværksættere. Business Young hjælper dig med at opnå dine iværksætterdrømme.

Business Young | Vejledning og coaching for de unge entreprenører under uddannelse - Business Young har sit helt eget univers >> HOP IND I BUSINESS YOUNG UNIVERSET 


Link til viden, gode råd og nyttige informationer:
  • virksomhedsguiden.dk er stedet for viden og værktøj til iværksættere og virksomheder i vækst. Her finder du information om lokale arrangementer og hjælp til registrering af virksomhed, skat og meget mere, samt skabeloner til at downloade f.eks forretningsplaner, budgetter mv.
  • Ivækst.dk har samlet landets dygtigste rådgivere som stiller deres viden og rådgivning gratis til rådighed.
  • Startupsvar.dk har svaret på de (umiddelbare) 100 største udfordringer, iværksætteren står over for ved start af virksomhed og i de første år af virksomhedens levetid.
  • www.inno-overblik.dk giver dig et nuanceret overblik over tiltag og aktører i det danske startup økosystem til gavn for iværksættere, startups og vækstvirksomheder
  • Amino.dk er mødestedet for debat og meget andet rettet mod iværksættere som søger svar eller hjælp til en opgave. 
  • ivaerksaetteren.dk er Dansk Iværksætter Forenings site, hvor du kan blive en del af Danmarks største iværksætterfællesskab med iværksætterevents og networking, modtage aktuelle nyheder fra iværksætter-Danmark og få sparring på iværksætterbloggen CrowdNews.
  • Iværk-TV.dk er en stor, dansk video-platform. Sitet er henvendt til iværksættere og selvstændige erhvervsdrivende.
  • SKAT SKAT har samlet nogle af de første vigtige opgaver, der skal på plads, i en tjekliste - du finder også inspirationsfilm med andre iværksættere og deres erfaringer. SKAT tilbyder også informationsmøder for nystartede virksomheder, hvor man kan få svar på en lang række spørgsmål ift. skat, moms, afgifter, fradrag mv.

Interesseret?

Kontakt Jesper for en god snak.
Jesper Monsrud
74 92 82 13
20 55 01 73