Iværksætter prisen 18 onlinebrug

Det kræver mod at starte egen virksomhed, og det mod vil Tønder Erhvervsråd med iværksætterprisen være med til at hædre.


Iværksætterprisen gives til en person/virksomhed, som har udmærket sig positivt inden for iværksætteriets ædle kunst. 

Iværksætterprisen tildeles en virksomhed/person, der har haft modet til at etablere eller har overtaget en virksomhed i Tønder Kommune inden for de 3 seneste kalenderår. Virksomheden/personen har udvist bemærkelsesværdigt engagement, initiativ og er med til at fremme iværksætterkulturen i kommunen. Personen/virksomheden er en igangsætter, der ikke kun har egen vinding for øje, men tænker i helheder og har overskud til at gøre noget, der er til gavn for fælleskabet.

Personen/virksomheden er en rollemodel, der med sit eksempel og drivkraft kan være med til at skubbe ligesindede ud over rampen og i gang med iværksætterdrømmen. En, der viser vovemod, besidder et innovativt mindset og er med til at drive virksomheden mod succes.

INDSTILLINGSPERIODEN SLUTTEDE FREDAG DEN 19. OKTOBER. 


Iværksætterprisen består af: 

  • En pengepræmie på 5.000,- kr. sponseret af Kalb Pr og kommunikation og Retap
  • Et diplom

Dommerkomité og proces
Vinderen af Iværksætterprisen'18 vinder foruden den flotte titel og hæder en pengepræmie på 5.000 kr. Det er Marianne Kalb, Kalb PR & Kommunikation, og Lars Brøndum Petersen, Retap, der har valgt at sponsorere prisen og hylde kommunens iværksættere. 
Marianne Kalb og Lars Brøndum Petersen har selv prøvet kræfter med iværksætteriets ædle kunst, og derfor udgør de også dommerkomiteen for iværksætterprisen og skal udvælge de tre finalister til Iværksætterprisen. Finalisterne skal "kæmpe" om prisen til årets store awardshow den 13. november, hvor de deltagende virksomheder afgør, hvem der skal være den endelige vinder. 

Sponsor af Iværksætterprisen'18 

kalb logo    Retap logo