Hvem skal vinde iværksætterprisen'20?
Iværksætter prisen 19
Det kræver mod at starte egen virksomhed, og det mod vil Tønder Erhvervsråd med iværksætterprisen være med til at hædre. Nu kan du indstille din kandidat! Indstillingsperioden løber frem til den 18. oktober klokken 12.00

Iværksætterprisen tildeles en virksomhed, der har haft modet til at etablere eller har overtaget en virksomhed i Tønder Kommune inden for de 3 seneste kalenderår. Virksomheden har udvist bemærkelsesværdigt engagement, initiativ og er med til at fremme iværksætterkulturen i kommunen. Virksomheden er en igangsætter, der ikke kun har egen vinding for øje, men tænker i helheder og har overskud til at gøre noget, der er til gavn for fælleskabet.

"Iværksætterprisen er en hyldest til iværksættere i hele Tønder Kommune, og som iværksætter er anerkendelsen fra andre rigtig vigtig. Iværksættere er med til at bidrage til nye arbejdspladser og skaber et mere dynamisk erhvervsliv, og vi ser prisen som en mulighed for at fremhæve de gode iværksættehistorier og rollemodeller", lyder det fra Jesper Monsrud, iværksættervejleder i Tønder Erhvervsråd. 

Vinderen bliver fundet til årets virtuelle Awardweek, der afholdes i uge 48 og selve iværksætterprisen består af: 
  • En pengepræmie på 5.000 kr. 
  • Et diplom
  • En vandrepokal
Prisen sponsoreres af:
- Marianne Kalb, KALB
- Lars Brøndum Petersen, Retap
- Sidste års prisvinder Tais Paulsen, Paulsens Solutions

>> Indstil din kandidat til iværksætterprisen'20 

Indstil din kandidat, og følg med på Facebook
Alle kan indstille kandidater til prisen, og alle virksomheder uanset størrelse og branche kan indstilles. Kandidatemnerne vil blive gennemgået af dommerkomité, som består af Marianne Kalb, KALB, Lars Brøndum Petersen, Retap og sidste års prisvinder Tais Paulsen, Paulsens Solutions, som hverisær har stor erfaringen indenfor iværksætteri. Der udvælges 3 finalister, som skal kæmpe om prisen, som bliver afsløret i uge 48 via. en virtuel Awardweek. Vinderen af Iværksætteprisen'20 findes via. en online afstemning blandt Tønder Erhvervsråds medlemmer.