Kvalificeret arbejdskraft til DIN virksomhed - nu og i fremtiden
JobVækst Tønder har fokus på at opkvalificere og efteruddanne din nuværende medarbejderstab - og fremtidige medarbejdere. På den måde sikrer vi, at din virksomhed har adgang til den kvalificerede arbejdskraft, du skal bruge - både nu og i fremtiden.

Skræddersyede løsninger
JobVækst Tønder tager udgangspunkt i DIN virksomheds behov og skræddersyr en brugbar løsning, der passer til dig.
Med udgangspunkt i en behovsanalyse finder vi ud af, om kompetencerne i virksomheden matcher behovet. Og så finder vi den rigtige løsning.
JobVækst Tønders virksomhedskonsulent, Amit Mozumdar, kommer gerne ud til din virksomhed og fortæller, hvordan JobVækst Tønder kan hjælpe dig.

>> Hvad kan JOBVækst hjælpe din virksomhed med? 

Vi mødes der, hvor du er
Gennem opsøgende arbejde i små og mellemstore virksomheder, brancheforeninger og netværk samt informationstilbud i relevante fora, arbejder JobVækst Tønder for, at de lokale virksomheder ser opkvalificering af arbejdsstyrken som et af midlerne til at sikre den kvalificerede arbejdskraft arbejdskraft fremadrettet.

Et stærkt partnerskab
Bag JobVækst Tønder står et stærkt partnerskab, bestående af lokale uddannelsesinstitutioner, repræsentanter fra virksomheder og fagforening samt Tønder Erhvervsråd og Jobcentrets virksomhedsservice. Sammen yder partnerne en aktiv og relevant indsats for at skabe de bedste rammer for at sikre kvalificeret arbejdskraft til virksomhederne i Tønder Kommune - og også til DIN virksomhed.   

Interesseret?

Kontakt Amit for en god snak og nærmere information
Amit Mozumdar
20 31 39 77