Vil du tage socialt ansvar, og har du brug for kapital og kompentent rådgivning?Billede 1 til nyhedsbrev
Den sociale kapital fond har et særligt tilbud til iværksættere og virksomheder, der vil tage et socialt ansvar ved at skabe arbejdspladser til udsatte ledige. Der er ansøgningsfrist til programmerne Social StartUp og Det Sociale Vækstprogram 1. december 2015 klokken 12.00. Det er gratis at være med, hvis man bliver optaget.

>> Se mere om Det Sociale Vækstprogram
>> Se mere om Social StartUP


Hvem er Den Sociale Kapitalfond?
Den Sociale Kapitalfond investerer i virksomheder, der skaber jobs til udsatte mennesker men enten psykiske, fysiske eller sociale udfordringer. Fondens aktiviteter er en unik mulighed for iværksættere og virksomheder, der tager socialt ansvar, men som samtidig ønsker at udvikle deres forretning. I Social StartUp og Det Sociale Vækstprogram vil virksomhederne gennem 5 måneder blive coachet af forretningsudviklere, der vil udvikle virksomhedens evne til succes - både på den sociale og økonomiske bundlinje. Deltagerne har desuden mulighed for at søge penge fra puljen af udviklingsmidler. Betingelsen er, at man direkte skaber jobs til udsatte mennesker - eller har ambitionen om at gøre det på sigt.

Hvis du gerne vil vide mere, eller har spørgsmål til programmerne så kontakt gerne programdirektør Ulrik Haumann på @ ulh@socialkapitalfond.dk eller 24 27 91 10.