Nyhedsbrev

Vil I som virksomhed brænde igennem på sociale medier og opnå omtale, der i sidste ende påvirker salget positivt, så kræver det, at virksomheden finder ind til kernen og udnytter alle relevante platforme i markedsføringen. Det er udgangspunktet, når Tønder Erhvervsråd i samarbejde med Frank & Frank og KALB inviterer alle virksomheder i kommunen til en spændende og lærerig Bootcamp fuld af indsigt og inspiration om branding, PR og salg. Bootcampen afholdes den 24. oktober i Brundtland Business Center. 


Det er et skarpt program, der venter deltagerne på bootcampen, der blandt andet giver deltagerne et indblik i de nyeste trends og tendenser indenfor kommunikation og markedsføring, og gør dem klogere på, hvordan de kan finde ind til virksomhedens DNA og styrke deres eget Brand.

- Vi har som erhvervsråd en forpligtigelse til at klæde virksomhederne på i forhold til den verden de skal forholde sig til og agere i. Med en bootcamp kan man lære en masse efterspurgte færdigheder på meget kort tid, og det synes vi er et rigtig godt koncept, udtaler Mikkel Johansen, erhvervsdirektør i Tønder Erhvervsråd.
 
Glæder sig til at dele ud
KALB pr og kommunikation, der netop er blevet kåret til Gazellevirksomhed 2017 og er en del af holdet bag bootcampen, glæder sig til at dele ud af viden og erfaringer:
 
- Vi har så mange spændende virksomheder i kommunen, og de gemmer alle på nogle unikke historier. Men hvis virksomheden ikke kender sin egen DNA og kernefortælling, så kan de være rigtigt svært at identificere historierne – og endnu sværere at få andre til at fange dem. Derfor tager vi på bootcampen fat på det, der danner grundlaget for god og effektiv PR og kommunikation, siger direktør i KALB pr & kommunikation, Marianne Kalb. 
 
Frank & Frank, der netop har åbnet kontor i Toftlund og udgør den anden del af det stærke bootcamp team, ser frem til at hilse på nogle af områdets virksomheder, og give dem et fagligt indspark:

- Vi tænker mennesker før budskab, og vores mål er at skabe indsigtsbaseret, autentisk design og markedsføring, der bevæger vores kunder og deres brands. Vi glæder os meget til at dele ud af vores erfaringer og vores ukomplicerede tilgang, og så glæder vi os naturligvis helt vildt til at møde virksomhederne i området, udtaler den ene af grundlæggerne af Frank & Frank, Bente Frank.

FAKTA
Bootcampen afholdes den 24. oktober fra klokken 08.45 til 12.30 i Brundtland Business Center, Brundtlandparken 2, 6520 Toftlund. Bootcampen er gratis for medlemmer af Tønder Erhvervsråd for ikke-medlemmer er prisen 499,00. Bootcampen er tiltænkt direktører, salgs – og marketingchefer, brand managers og andre, der arbejder i virksomheder, hvor markedsføring, salg, og kommunikation er afgørende for succes.


>> Se hele programmet og tilmeld dig her