konsulentag                                                                                    Konsulent AG løser HR-opgaver for din arbejdsplads
                                                                                      Ekspert i rekruttering, personprofiler og processer


Ansæt den rigtige medarbejder eller leder og få mere tid, hold jeres budget og få trivslen løftet på jeres arbejdsplads. 

Du har følelsen af, at I spilder jeres tid, når en rekruttering ikke går lige efter planen. I har måske brug for at kunne fastholde ledere eller medarbejdere i højere grad. Du har oplevet, at I ikke har fået ansat den helt rigtige. Der var ikke et match mellem jeres forventninger til kandidaten, og kandidatens forventninger til jobbet. Kandidaten finder et andet job, og I skal igen bruge tid og penge på ansætte. De øvrige medarbejdere skal løbe stærkere og arbejde over.  Det går ud over trivslen på arbejdspladsen, og I får nogle sygemeldinger.

Løsning
Forestil dig, at I har værktøjer til at ramme plet, når I vil ansætte. Jeg kan hjælpe jer godt på vej med en job- og kompetenceanalyse, før I formulerer en stillingsannonce. Analysen giver jer et fælles overblik over, hvem I er, hvad I laver og hvilken kandidat I gerne vil have. 

Fordele
Du vil opleve, at I er langt mere sikre, når I vælger kandidater ud til samtaler, og når I skal vælge, den I vil ansætte. Når der sker et match, kan I i langt højere grad fastholde kandidaten. I vil opleve bedre trivsel og færre omkostninger til sygefravær.

Jeg kan tilbyde
Jeg kan lave en spørgeramme, så I får spurgt grundigt ind til personens personlige kompetencer – med afsæt i Peopletools personprofil. Jeg laver en udførlig rapport til dig/ansættelsesudvalget og afrapporterer inden anden samtale. Min service er skræddersyet til jeres behov, så I får den rigtige kandidat.

Hvis du har lyst til at høre mere om jeres muligheder, så skriv eller giv mig et kald. Jeg vil rigtig gerne helt uforpligtende fortælle mere om emnet.

Kontakt mig på ag@konsulentag.dk eller telefon 2030 6114.

>> Læs mere omkring hvad Konsulent AG kan tilbyde her