Her kan du se en oversigt over forskellige kontormiljøer, hvor du har mulighed for at leje dig ind og blive en del af et spændende fællesskab.

Grøbleriet
Grøbleriet i Højer er åbent for alle iværksættere, der arbejder med eller ønsker at udvikle et produkt eller en serviceydelse med afsæt i Tøndermarskens særlige DNA og med fokus på de stedbundne kvaliteter, som findes i marskens natur, kultur og historie.Grøbleriet er desuden et destinationsudviklingscenter, hvor Tøndermarsk Initiativet har til huse.
>> Besøg Grøbleriet her


n31

Kontorfællesskabet N31 
Er du til kontorfællesskab? Så kig forbi den gamle Dommerbygning i Nørregade 31. Her finder du et kontorfællesskab tæt på Tønder midtby med gode faciliteter.
N31 ønsker at skabe et inspirerende og dynamisk miljø for selvstændige, der har brug for at have et kontor i professionelle rammer i Tønder.

>> Besøg N31 her 


løgumkloster kontorfællesskab
Løgumkloster Kontorfællesskab
Ønsker du at komme lidt væk fra hjemmekontoret - adskille det private fra det erhvervsmæssige og kunne invitere kunder til et professionelt mødelokale, møde andre iværksættere, deltage i netværk mv. Kort og godt får du LAV HUSLEJE - STOR SERVICEPAKKE!

>> Besøg Løgumkloster Kontorfællesskab her 

SKIBBROEN 4 - bliv en del af et kontorfællesskab
Fleksible erhvervslokaler til leje på Skibbroen 4 i Tønder, hvor du kan blive en del af et kontorfællesskab. Du vil få kontor lige ud til gågaden i Tønder, parkering lige i nærhenden, og du vil have mulighed for at indgå i et fællesskab med andre erhvervsdrivende. Kontakt gerne Harald på 22305995.

>> Se mere om Skibbroen 4 

Interesseret?

Kontakt Jesper for en god snak.
Jesper Monsrud
74 92 82 13
20 55 01 73