Brænder du for at udvikle din virksomhed og dyrke det gode købmandsskab?

Få et dynamisk og praksisorienteret ledelsesforløb, hvor du som virksomhedsejer lærer at håndtere og facilitere både effektiv drift og langsigtet forretningsudvikling.
Ejerlederen er for dig, der har en travl hverdag men alligevel vil investere i din forretning med nye kompetencer.

Kursusforløbet Ejerlederen består af et intensivt basismodel og giver mulighed for at udbygge med et længere specialiseringsmodul. 

Ejerlederen | Basismodul
”Ejerlederen” - basismodul er på sammenlagt 2 dage og er målrettet dig, der har et ønske om at komme hurtigt og nemt i gang med at udvikle din forretning – men har svært ved at finde tiden til lange forløb på skolebænken.”Ejerlederen” - basismodul er på sammenlagt 2 dage og er målrettet dem, som har et ønske om at komme hurtigt og nemt i gang med at udvikle egen forretning – men har svært ved at finde tiden til lange forløb på skolebænken.

Basismodulet afvikles med et opstartswebinar á 1 time, ½ kursusdag hos IBC, 2 timers fjernundervisning og slutter med ½ kursusdag på IBC. Mellem modulerne arbejdes der med opgaver i egen virksomhed. Opstartsdatoer i efteråret 2020 er hhv. 7. sept., 28. sept. og 9. nov.

>> Se mere om basismodulet 

Ejerlederen | Specialiseringsmodul
”Ejerlederen” – specialisering er for dig, som vil mere i dybden med dine udviklingstanker og din egen rolle som leder. Varigheden er sammenlagt 8 dage, men afvikles i små bidder, så de daglige opgaver kan passes ind i mellem. Starttidspunkt fastlægges, når efterårets basismoduler er afviklet, da specialiseringsforløbet bygger videre på disse.

>> Se mere om specialiseringsmodulet