Jagten på kvalificeret arbejdskraft og den efterfølgende fastholdelse er vigtig for vækstmulighederne for især små og mellemstore virksomheder.

Fastholdelse og tiltrækning
Små og mellemstore virksomheder har typisk ikke råd til HR afdelinger og personaleansvarlige, men det behøver ikke afholde din virksomhed i at være en attraktiv arbejdsplads. Vi giver dig inspiration, viden og værtøjer, som du kan bruge i din virksomhed, når du skal fastholde, udvikle og tiltrække arbejdskraft. 

Opkvalificering og efteruddannelse
Vi har fokus på at hjælpe dig med at opkvalificere og efteruddanne dine medarbejdere. Vi arbejder sammen om at sikre, at din virksomhed har adgang til den arbejdskraft, som du skal bruge både nu og i fremtiden.
Vi skræddersyr brugbare løsninger til netop din virksomhed. 
Vi kan hjælpe med et kompetenceløft til ufaglærte og faglærte medarbejdere, og vi sørger for kompetenceafklaring - og så finder vi den rigtige løsning. 

>> Giv dine medarbejdere et løft 

Tilflytterservice
Har du en ny medarbejder, der gerne vil flytte til egnen og har brug for at finde bolig, daginstitutionsplads til børnene, job til ægtefællen eller sociale netværk, så tilbyder Tønder Kommune også hjælp, rådgivning og vejledning omkring alle aspekter ved en flytning til Tønder.

>> Se mere på kommunens hjemmeside 

Interesseret?

Kontakt Amit for en god snak og nærmere information
Amit Mozumdar
20 31 39 77