Corona-krisen er en verdensændrende begivenhed. Fremtiden er ikke, som den plejer at være. Men hvad er egentlig det næste normale? Det giver det verdensomspændende konsulentfirma McKinsey & Company helt eksklusivt virksomhederne i Tønder Kommune mulighed for at dykke ned i, så de og deres virksomhed kommer styrket ud til den nye virkelighed, der venter. 

McKinsey & Company forudser 7 elementer, som virksomheder kan overveje, når de planlægger, hvordan de forholder sig til den nye virkelighed og det verdensbillede, der nu er det næste normale. Peter Braad Olesen fra McKinsey & Company giver sit bud på, hvilke elementer, der er toneangivende i tilblivelsen af den nye virkelighed og det næste normale, og hvordan man som virksomhedsleder er nødt til at accepterede elementernes mulige indvirken på, hvordan man driver virksomhed.

 - Krisen afføder udfordringer, men der følger også en række muligheder. De virksomheder, der er bedst til at håndtere udfordringerne og udnytte mulighederne, vil klare sig bedst igennem og være på forkant med fremtidige kriser, udtaler Bo Kjelkvist, formand i Tønder Erhvervsråd.

Det er helt eksklusivt, at Tønder Erhvervsråd kan tilbyde virksomhederne indsigt i elementerne, hvor de får mulighed for at spørge ind til de forskellige scenarier. Konferencen er virtuel, og det er kun medlemmer i Tønder Erhvervsråd, der får mulighed for at deltage. 

FAKTA
McKinsey & Company: McKinsey & Company er et globalt konsulentfirma med afdeling i København. Virksomheden er med deres management konsulenter den betroede rådgiver for verdens førende organisationer på tværs af den private, offentlige og sociale sektor. McKinsey & Company har netop indtaget 1. pladsen, som den mest attraktive arbejdsplads i Danmark for businessstuderende. 


>> Se mere om McKinsey & Company

>> Se mere om minikonferencen den 29. juni