jysk fynsk medier medlem til medlem
Nu har din virksomhed mulighed for at komme med Erhverv+ tillægget: ”Det kan vi i Tønder kommune”


Erhverv+ er en del af den kæmpe mediepakke, som JFM udgiver. Den udkommer på Fyn, i Syd-, Øst- og Vestjylland. Erhverv+ Sydjylland er målrettet til erhvervslivet i vort område og dermed Tønder Erhvervsråds målgruppe. Den udkommer sammen med 3 dagblade, hver torsdag, og sendes til udvalgte virksomheder – heriblandt 200 af de største virksomheder i udgivelsesområdet og har hele 137.000 læsere. Historierne, man finder i avisen er erhvervshistorier fra det lokale og regionale erhvervsliv.

Tønder er kendt som kommunen meddygtige, kreative og iderige borgere og iværksættere.
Her har foreningslivet, detailhandlen og erhvervslivetoverskud og initiativ, og det sætter sit præg på kommunensenergi og risikovillighed. Der er nemlig ikke særlig langtfra tanke til handling.
Men i en tid, hvor alle markeder er under forandring, er det vigtigt, at Tønder kontinuerligt markerer sig og visersine succeser frem.
Vi vil sammen med jer gerne vise Tønder frem i et flot tillæg, som udkommer i Erhverv+ Sydjylland(JydskeVestkysten, Vejle Amts Folkeblad og FredericiaDagblad) og som temasidder i Ugeavisen Tønder.
Nu giver vi en unik mulighed for din virksomhed kan fortælle lige netop den historie, som I gerne vil ud med.

Den 17. september omdeles din historie til i alt 145.000 erhvervsaktive og -interesserede læsere – både i lokalområdetomkring Tønder og i hele sydjylland - fra grænsen i syd til Esbjerg og Vejle i nord. Ved den lejlighed har vi ekstra fokus på Tønders erhvervs-/handelsliv.

>>Tilbud Erhverv+ 
Vi vil derfor gerne invitere din virksomhed med til at vise DET KAN VI i Tønder og tilbyder – ved køb af annonce– en advertorial (hel- eller halvside artikel), hvor du sparrer med en journalist om artiklens budskab, som placeres sammen med din annonce. Layout laves af vores grafiksketeam, og du får det til godkendelse.
banner erhverv  
     
Kontaktoplysninger:
Mediehuset Tønder
Lillegade 11, 1. sal 

Pia Sørensen - Salgschef JFM
Telefon: +45 7472 8803
Mobil: +45 2143 6891 

>> Læs mere om tilbuddet her

>> Se mere om Mediehuset Tønder her