jysk fynsk medier medlem til medlem

Har du ikke prøvet Erhverv+ før - så har du nu muligheden til en meget fornuftig pris

Mediehuset Tønder bestående af Digeposten, Ugeavisen Tønder samt Jydskevestkysten, lokalredaktion Tønder, er en del af det store mediehus Jysk Fynske Medier. JFM udgiver 15 dagblade, 63 ugeaviser, 12 nyhedssites og har 5 radiostationer og kommer i kontakt med over 2 millioner danskere hver uge. Vi ved, hvad vi taler om, når det handler om markedsføring på tværs af alle medier. Og vi ved, hvad der virker! 

Erhverv+ er en del af den kæmpe mediepakke, som JFM udgiver. Den udkommer på Fyn, i Syd-, Øst- og Vestjylland. Erhverv+ Sydjylland er målrettet til erhvervslivet i vort område og dermed Tønder Erhvervsråds målgruppe. Den udkommer sammen med 3 dagblade, hver torsdag, og sendes til udvalgte virksomheder – heriblandt 200 af de største virksomheder i udgivelsesområdet og har hele 137.000 læsere. Historierne, man finder i avisen er erhvervshistorier fra det lokale og regionale erhvervsliv.

Tilbud til medlemmer 
Mediehuset Tønder har netop nu nogle skarpe priser på Erhverv+ Sydjylland - tilbuddet gælder helt frem til den 15. august 2020.

Udklip4     

Hvis du ellers har lyst til at høre om vort mediemix, og hvordan vi kan hjælpe dig til at blive ”Top of Mind” blandt kunderne – så kontakt os endelig – det er helt uforpligtende.

Kontaktoplysninger:
Mediehuset Tønder
Lillegade 11, 1. sal
Tlf. 7472 4711
Mail: ann.toender@ugeavisen.dk


>> Læs mere om tilbuddet her

>> Se mere om Mediehuset Tønder her