Medlemtilmedlem

Er du medlem i Tønder Erhvervsråd har du mulighed for at få materiale, et tilbud, pressemeddelelse eller lignende op her på medlem til medlem siden. Du kan altså få (endnu) mere ud af dit medlemskab og få muligheden for at synliggøre din virksomhed overfor medlemmerne i Tønder Erhvervsråd.

Som hovedregel kan man benytte sig af tilbuddet 1 gang årligt. Skulle der dukke et specifikt tiltag op rettet mod erhvervslivet, som du gerne vil have med, også selvom du allerede tidligere har gjort brug af tilbuddet, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi er til at snakke med. 


meresalg marketing pressemeddelelse
meresalg logo

Marketingfirmaet Meresalg Marketing (www.meresalg.dk) har valgt at investere i vinnu.dk.
I Danmark sidder de helt store importører og supermarkederne på størstedelen af markedet, der udgør ca. 80% af vinsalget. Modsat disse importører, har Vinnu stor fokus på nichevinene, eksklusivaftalerne hvor danske restauranter har mulighed for at give deres kunde en ekstra god oplevelse. Det kan du læse mere om i pressemeddelelsen "Lokal marketing-firma investerer i italiensk vin".  

>> Læs hele pressemeddelelsen fra meresalg marketing 
 
kalb logo 2018 CMYK orange

Er din markedsføring klar til 2020?

Måske kører din forretning bare derudad, og du er slet ikke begyndt at tænke på 2020 endnu – eller måske er du lige så småt begyndt at planlægge næste års markedsføring. Uanset hvor langt du er nået, så er andre godt i gang, og lige om lidt begynder forskellige sælgere at ringe til dig med gode tilbud omkring alt fra avis- eller magasinannoncer til radiospots. Vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej i mediejunglen, så derfor sender vi dig et gratis og uforpligtende tilbud.

Lyder det som noget for dig?

>> Så tag et kig på det vedhæftede dokument og læs lidt mere om vores tilbud, og hvad vi kan tilbyde dig
skyggesiderressource detektiven lille 01

Dine skyggesider er dit største udviklingspotentiale

Oplever du gang på gang, at du som leder står i udfordringer, der gentager sig?
Har du tænkt på, at det er en eller flere skyggesider, der forhindrer dig i at finde ud af, hvad det reelt handler om?

I ethvert menneske er der store uanede og uudtømmelige muligheder for udvikling. De færreste bliver udnyttet, da de enten bliver undertrykt eller opleves for overvældende. Det er dine skyggesider. De forhindrer dig i at være den leder, du dybest inde er ment til at være, og som dine medarbejdere og andre omkring dig har brug for. ethvert menneske er der store uanede og uudtømmelige muligheder for udvikling. De færreste bliver udnyttet, da de enten bliver undertrykt eller opleves for overvældende. Det er dine skyggesider. De forhindrer dig i at være den leder, du dybest inde er ment til at være, og som dine medarbejdere og andre omkring dig har brug for.

Når du modigt ser dine skygger i øjnene, vil du opleve, at dit skjulte potentiale skaber den udvikling, du har brug for, for at være leder med afsæt i autencitet, balancerede styrker og anerkendende væren. Derved hjælpe dine medarbejdere til trivsel og vækst. Når du tør gå forrest, følger andre med.

Stå ved dig selv, og vær den leder du er ment til at være.

Temadagen henvender sig til dig, der er leder, har lederfunktioner eller interesse for ledelse.

>> Se mere og kom med på en kursusdag med fokus på trivsel, autencitet for dig og din lederudvikling