Medlemtilmedlem

Er du medlem i Tønder Erhvervsråd har du mulighed for at få materiale, et tilbud, pressemeddelelse eller lignende op her på medlem til medlem siden. Du kan altså få (endnu) mere ud af dit medlemskab og få muligheden for at synliggøre din virksomhed overfor medlemmerne i Tønder Erhvervsråd.

Som hovedregel kan man benytte sig af tilbuddet 1 gang årligt. Skulle der dukke et specifikt tiltag op rettet mod erhvervslivet, som du gerne vil have med, også selvom du allerede tidligere har gjort brug af tilbuddet, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi er til at snakke med. 


kalb logo

Pust nyt liv i dine sociale medier med KALB 

Trænger din virksomheds profiler på sociale medier til nyt liv? Kalb PR og Kommunikation i Løgumkloster tilbyder i løbet af maj og juni måned en række kurser i sociale medier. Her har du mulighed for at blive opdateret og få nye tips til dit arbejde med Facebook, Instagram og LinkedIn - selvfølgelig med udgangspunkt i din virksomhed. Kursusrækken byder på følgende:
  • Facebook og Instagram | Teknik og funktioner, onsdag den 23. maj fra kl. 9 til 12
  • Facebook og Instagram | Strategi og godt indhold, onsdag den 30. maj fra kl. 9 til 12
  • LinkedIn | Teknik og funktioner, torsdag den 7. juni kl. 9 til 12
  • LinkedIn | Godt indhold til din virksomhedsside, torsdag den 14. juni kl. 9 til 12
Der er tale om små hold. Så uanset om du har brug for at blive fortrolig med teknikken eller har behov for en snak om den rette strategi, så er der tid til dine spørgsmål. 

>> Find det kursus, der passer dig 


motelapartments
Har du erhvervskunder eller egne ansatte, der har brug for overnatning, så har Motel Apartments et godt tilbud til dig. På motellet har man tit overnattende erhvervsgæster, og derfor ved man, hvordan man skaber en rolig og hyggelig atmosfære til de travle forretningsfolk. 

>> Du får overnatning i 2018 til 2017 priser 


jmkill logo

Hos JmKiil finder du et stort udvalg af spændende produkter til hus og have. Du vil opleve et professionelt team af rådgivere, som er specialister på hver deres område indenfor produktsortimentet. På den måde sikres, at kunderne får den helt rigtige vejledning og rådgivning omkring deres køb. I produktsortimentet finder du: 

>> Se mere om produkterne og JmKiil 


ATudvikling

Annette fra AT Udvikling kickstarter 2018 med et unikt kursustilbud til dig eller en af dine medarbejdere/kollegaer, der ønsker øget motivation og energi og bedre styr på retning og mål for dit/deres arbejdsliv og livet ved siden af arbejdet. 

>> Bliv klogere på kursustilbuddet

Annette har skrevet en lille nytårshilsen med et tilbageblik på 2017 med tanker og overvejelser i forhold til året, der er gået, og hun tager et kig ind i det nye.

>> Læs Annettes nytårshilsen og kig ind i 2018 


Interesseret?

Kontakt Marianne for en god snak.
Marianne Jørgensen
74 92 93 97
29 17 86 92