Medlemtilmedlem

Er du medlem i Tønder Erhvervsråd har du mulighed for at få materiale, et tilbud, pressemeddelelse eller lignende op her på medlem til medlem siden. Du kan altså få (endnu) mere ud af dit medlemskab og få muligheden for at synliggøre din virksomhed overfor medlemmerne i Tønder Erhvervsråd.

Som hovedregel kan man benytte sig af tilbuddet 1 gang årligt. Skulle der dukke et specifikt tiltag op rettet mod erhvervslivet, som du gerne vil have med, også selvom du allerede tidligere har gjort brug af tilbuddet, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi er til at snakke med. 

meresalg marketing pressemeddelelse
meresalg logo
Det nye år byder på en ny struktur for virksomheden Meresalg Marketing, og det kan du læse mere om i Pressemeddelelsen "2019 - med ny startopstilling." 
Ny ild, ny energi og ny motivation – flere mål skal scores. Sådan skydes pressemeddelelsen i gang, og er du nysgerrig på, hvad ændringerne betyder for virksomheden, kan du dykke ned i pressemeddelelsen og få syn for sagen. 

>> Læs hele pressemeddelelsen fra meresalg marketing 
 

Kalb kurser Facebook Instagram LinkedIN

Tag med KALB på kursus i sociale medier 
De sociale medier er her der og alle vegne. De følger med os på mobiltelefonen, lige meget hvor vi bevæger os hen. Men hvordan er det nu lige, at I som virksomhed skal forholde jer til sociale medier? Det kan en række kurser arrangeret af KALB PR og kommunikation hjælpe jer videre med. 
Hos KALB har vi arbejdet professionelt med sociale medier siden 2008 - og vi elsker det!

>> Se mere om kursusrækken og datoer her 

Interesseret?

Kontakt Marianne for en god snak.
Marianne Caroline Andersen
74 92 93 97
29 17 86 92