Medlemtilmedlem

Er du medlem i Tønder Erhvervsråd har du mulighed for at få materiale, et tilbud, pressemeddelelse eller lignende op her på medlem til medlem siden. Du kan altså få (endnu) mere ud af dit medlemskab og få muligheden for at synliggøre din virksomhed overfor medlemmerne i Tønder Erhvervsråd.

Som hovedregel kan man benytte sig af tilbuddet 1 gang årligt. Skulle der dukke et specifikt tiltag op rettet mod erhvervslivet, som du gerne vil have med, også selvom du allerede tidligere har gjort brug af tilbuddet, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi er til at snakke med. 


skyggesiderressource detektiven lille 01

Dine skyggesider er dit største udviklingspotentiale

Oplever du gang på gang, at du som leder står i udfordringer, der gentager sig?
Har du tænkt på, at det er en eller flere skyggesider, der forhindrer dig i at finde ud af, hvad det reelt handler om?

I ethvert menneske er der store uanede og uudtømmelige muligheder for udvikling. De færreste bliver udnyttet, da de enten bliver undertrykt eller opleves for overvældende. Det er dine skyggesider. De forhindrer dig i at være den leder, du dybest inde er ment til at være, og som dine medarbejdere og andre omkring dig har brug for. ethvert menneske er der store uanede og uudtømmelige muligheder for udvikling. De færreste bliver udnyttet, da de enten bliver undertrykt eller opleves for overvældende. Det er dine skyggesider. De forhindrer dig i at være den leder, du dybest inde er ment til at være, og som dine medarbejdere og andre omkring dig har brug for.

Når du modigt ser dine skygger i øjnene, vil du opleve, at dit skjulte potentiale skaber den udvikling, du har brug for, for at være leder med afsæt i autencitet, balancerede styrker og anerkendende væren. Derved hjælpe dine medarbejdere til trivsel og vækst. Når du tør gå forrest, følger andre med.

Stå ved dig selv, og vær den leder du er ment til at være.

Temadagen henvender sig til dig, der er leder, har lederfunktioner eller interesse for ledelse.

>> Se mere og kom med på en kursusdag med fokus på trivsel, autencitet for dig og din lederudvikling 
meresalg marketing pressemeddelelse
meresalg logo
Det nye år byder på en ny struktur for virksomheden Meresalg Marketing, og det kan du læse mere om i Pressemeddelelsen "2019 - med ny startopstilling." 
Ny ild, ny energi og ny motivation – flere mål skal scores. Sådan skydes pressemeddelelsen i gang, og er du nysgerrig på, hvad ændringerne betyder for virksomheden, kan du dykke ned i pressemeddelelsen og få syn for sagen. 

>> Læs hele pressemeddelelsen fra meresalg marketing 
 Interesseret?

Kontakt Marianne for en god snak.
Marianne Caroline Andersen (på barsel)
74 92 93 97
29 17 86 92