Medlemtilmedlem

Er du medlem i Tønder Erhvervsråd har du mulighed for at få materiale, et tilbud, pressemeddelelse eller lignende op her på medlem til medlem siden. Du kan altså få (endnu) mere ud af dit medlemskab og få muligheden for at synliggøre din virksomhed overfor medlemmerne i Tønder Erhvervsråd.

Som hovedregel kan man benytte sig af tilbuddet 1 gang årligt. Skulle der dukke et specifikt tiltag op rettet mod erhvervslivet, som du gerne vil have med, også selvom du allerede tidligere har gjort brug af tilbuddet, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi er til at snakke med. 

Bundgård rejser logo
Bundgård Sprogrejser tilbyder ikke blot sprogrejser, men også online kurser.
Vore sprogskoler tilbyder online sprogkurser, så vi kan tilbyde mange sprog: Engelsk, tysk, spansk, fransk, italiensk, portugisisk, russisk, koreansk eller kinesisk. Sprogskolerne tilbyder altid online enelektioner. Lige nu - grundet verdenssituationen - tilbyder især de europæiske sprogskoler desuden online gruppeundervisning. Online undervisning foregår på forskellige virtuelle fællesskaber som Zoom, Microsoft Teams eller andre. Vores kurser kan desuden afholdes som enelektioner, men også som grupper. 

Mange tror, at sprogkurser er for teenagere, men der er sprogkurser for alle -  også erhvervsfolk. Kurserne kan tages året rundt, al undervisning er niveaudelt og med en varighed fra en uge og opefter. Et sprogkursus kan hjælpe en virksomhed i mange forskellige situationer f.eks.:
  • Klargøre medarbejdere til eksporttiltag – ikke kun lederen, men også sælgeren, kontorassistenten, bogholderen o.a., der får en kontaktflade, der kræver kommunikation på et andet sprog end dansk
  • Sørge for medarbejderne i turistindustrien er trygge og fortrolige med at servicere kunder i både skrift og tale – især kan konflikthåndtering være en udfordring
  • Opgradere underviserne på vore skoler i egne sprogkundskaber samt et bredt spektrum af opkvalificering i undervisningstiltag (der kan søges støtte fra Erasmus til lærernes efteruddannelse
Hvis et sprogkursus kunne være interessant for dig eller dine ansatte, så hjælper vi dig med at finde det bedst egnede sprogkursus. Kontakt os på mail@bundgaard-rejser.dk eller tlf. 7475 0844.

>> Se og læs mere omkring hvilke sprogkurser Bundgård rejser tilbyder her
 
sonia logosonia banner
Forretningsudvikler Sonia deler guide om at bruge viden og erfaringer på nye måder som hjælp til at komme gennem Corona-krisen.
I denne tid kører driften på et langt lavere blus hos mange virksomheder, og dette gør, at mange er usikre på fremtiden. Det er nu tid til udvikling og nytænkning. Selvstændig forretningsudvikler Sonia har også disse tanker, ligesom mange andre små virksomhedsejere og entreprenører. Situationen har gjort, at hun må tænke nyt og fortsætte med at gøre noget, så hun kommer gennem krisen og nogenlunde helskindet på den anden side. Som en hjælp til sig selv har hun udviklet en guide for, hvordan man bliver mere kreativ og bruger sin viden og erfaringer på en ny måde. Til virksomhedsejere og entreprenører, der lige nu kæmper med at holde jeres forretning kørende, kan guiden forhåbentlig hjælpe jer på vej mod en lysere fremtid.

>> Læs mere om hvad Sonia kan hjælpe din virksomhed med her

>> Hvordan kommer jeg videre - Se guiden her


meresalg marketing pressemeddelelse
meresalg logo

Marketingfirmaet Meresalg Marketing (www.meresalg.dk) har valgt at investere i vinnu.dk.
I Danmark sidder de helt store importører og supermarkederne på størstedelen af markedet, der udgør ca. 80% af vinsalget. Modsat disse importører, har Vinnu stor fokus på nichevinene, eksklusivaftalerne hvor danske restauranter har mulighed for at give deres kunde en ekstra god oplevelse. Det kan du læse mere om i pressemeddelelsen "Lokal marketing-firma investerer i italiensk vin".  

>> Læs hele pressemeddelelsen fra meresalg marketing 
 
kalb logo 2018 CMYK orange

Er din markedsføring klar til 2020?

Måske kører din forretning bare derudad, og du er slet ikke begyndt at tænke på 2020 endnu – eller måske er du lige så småt begyndt at planlægge næste års markedsføring. Uanset hvor langt du er nået, så er andre godt i gang, og lige om lidt begynder forskellige sælgere at ringe til dig med gode tilbud omkring alt fra avis- eller magasinannoncer til radiospots. Vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej i mediejunglen, så derfor sender vi dig et gratis og uforpligtende tilbud.

Lyder det som noget for dig?

>> Så tag et kig på det vedhæftede dokument og læs lidt mere om vores tilbud, og hvad vi kan tilbyde dig
skyggesiderressource detektiven lille 01

Dine skyggesider er dit største udviklingspotentiale

Oplever du gang på gang, at du som leder står i udfordringer, der gentager sig?
Har du tænkt på, at det er en eller flere skyggesider, der forhindrer dig i at finde ud af, hvad det reelt handler om?

I ethvert menneske er der store uanede og uudtømmelige muligheder for udvikling. De færreste bliver udnyttet, da de enten bliver undertrykt eller opleves for overvældende. Det er dine skyggesider. De forhindrer dig i at være den leder, du dybest inde er ment til at være, og som dine medarbejdere og andre omkring dig har brug for. ethvert menneske er der store uanede og uudtømmelige muligheder for udvikling. De færreste bliver udnyttet, da de enten bliver undertrykt eller opleves for overvældende. Det er dine skyggesider. De forhindrer dig i at være den leder, du dybest inde er ment til at være, og som dine medarbejdere og andre omkring dig har brug for.

Når du modigt ser dine skygger i øjnene, vil du opleve, at dit skjulte potentiale skaber den udvikling, du har brug for, for at være leder med afsæt i autencitet, balancerede styrker og anerkendende væren. Derved hjælpe dine medarbejdere til trivsel og vækst. Når du tør gå forrest, følger andre med.

Stå ved dig selv, og vær den leder du er ment til at være.

Temadagen henvender sig til dig, der er leder, har lederfunktioner eller interesse for ledelse.

>> Se mere og kom med på en kursusdag med fokus på trivsel, autencitet for dig og din lederudvikling