Medlemtilmedlem

Er du medlem i Tønder Erhvervsråd har du mulighed for at få materiale, et tilbud, pressemeddelelse eller lignende op her på medlem til medlem siden. Du kan altså få (endnu) mere ud af dit medlemskab og få muligheden for at synliggøre din virksomhed overfor medlemmerne i Tønder Erhvervsråd.

Som hovedregel kan man benytte sig af tilbuddet 1 gang årligt. Skulle der dukke et specifikt tiltag op rettet mod erhvervslivet, som du gerne vil have med, også selvom du allerede tidligere har gjort brug af tilbuddet, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi er til at snakke med. 

kursuscenter toha
Kursuscenter Toha kører i efteråret nogle spændende kurser for dig, der vil styrke dine faglige kompetencer.
Der tilbydes følgende kurser: Vikanda logo

Vikanda forhandler vinduer og døre i plast, træ/alu og aluminium til både det moderne, det klassiske og det bevaringsværdige byggeri. Til fredede bygninger fremstiller vi vinduer i kittet glas og koblede rammer, tilpasset netop de ønsker og krav, der er til den enkelte ejendom. Med andre ord: 
Vinduer og døre tilpasset netop de ønsker og behov, der er til ejendommen, uanset hvor i Sydjylland den befinder sig.
Alle vinduer er færdigmalet inden glas monteres, naturligvis i farve efter ønske. 

skydedoer mp4

Vikanda tilbyder også et stort udvalg i Skydedøre, som kombinerer overdækket terasse og udestue under samme tag. De store glasflader monteret i de smalle aluminiumsprofiler, skærmer ikke blot af for vinden, men får solens stråler til at varme overdækningen/udestuen op. En tidlig forårsdag føler man sig som under sydens sol, selvom man sidder på sin egen terasse i Sønderjylland. Skydedørerne kan, som navnet antyder, skydes til siden og åbne op til 3/4 af facaden. 
Med skydedøre i terasseoverdækningen, kan man altid være udendørs, når solen skinner, uanset hvor meget det blæser. 

>> Se mere om Vikanda og forlæng din sommer 

Interesseret?

Kontakt Marianne for en god snak.
Marianne Jørgensen
74 92 93 97
29 17 86 92