Studenterkurset & Kostskolen I Sønderjylland

Information
Adresse: Vestergade 8
6520 Toftlund
Telefon: 74 83 20 62
Email: stuk@stuk.dk
Website: www.stuk.dk
CVR: 17119087
Velkommen til STUK.

STUK er alternativet til den 3-årige STX. Vi er et lille sted med ca. 90 STX-elever fordelt på 2 år og 3 studieretningsklasser. Udover den 2-årige STX har skolen en gymnasieforberedende overbygning fra 7. - 10. klasse.
Vi tager udgangspunkt i den enkelte elev. Her kan alle komme til orde – således at både meget stærke og forholdsvis svage elever bliver udfordret i det daglige. Den daglige trivsel er vigtig – elevindflydelsen er stor. Men ikke på grund af udvalg og formelle strukturer. På STUK er den daglige dialog mellem ledelse, lærere og elever med til at sikre miljøet på skolen. STUK er kulturstyret frem for regelstyret. Vi ønsker en skole lavet af eleverne. Vi arbejder på at overføre værdier fra efterskolelivet til ungdomsuddannelsen ud fra den forudsætning, at tryghed og nærhed mellem lærere og elever er det fundamentale i bestræbelserne på at skabe de bedste rammer for læring.
På STUK er der fokus er på de boglige fag. Der er tale om en ”hardcore" ungdomsuddannelse i "bløde" rammer.
Hovedparten af de elever, der tager en studentereksamen på STUK har haft et eller flere år på vores Overbygning med i bagagen. Det betyder, at vi på STUK arbejder målrettet med overgangen mellem grundskole og ungdomsuddannelse.  I praksis forsøger vi at tænke en ungdomsuddannelse på 6 år (fra 7. klasse til huen!)

Find Studenterkurset & Kostskolen I Sønderjylland her:

Facebook