Sydbank A/S

Information
Adresse: Storegade 22
6270 Tønder
Telefon: 74 37 53 00
Email: soenderjylland@sydbank.dk
Website: www.sydbank.dk
CVR: 12626509
Velkommen til Sydbank A/S.

Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.
I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen ’Hvad kan vi gøre for dig’, og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.
Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne – og dermed også for banken. Sydbank er en landsdækkende rådgivningsbank med en væsentlig tilstedeværelse i alle dele af Danmark og i Nordtyskland. Vi har en enkel og decentral organisation for at sikre høj tilgængelighed og let adgang til beslutninger, så vi kan handle hurtigt.
Sydbank er en bank med et solidt økonomisk fundament, som giver plads til flere forretninger med nye som eksisterende kunder. Vi vil vokse på et sundt og velfunderet grundlag.
Vores målsætninger realiseres med afsæt i en holdning om, at vi skal være blandt de absolut bedste i Danmark til at drive bank og rådgive kunderne ud fra deres konkrete situation.

Find Sydbank A/S her:

Facebook