FLK Cabin A/S

Information
Adresse: Rømøvej 26, Hønning
6520 Toftlund
Telefon: 74834579
Email: morten.skakke@flk.dk
Website: www.flk-cabin.com
CVR: 20655089
Velkommen til FLK Cabin A/S

FLK Cabin A/S har 50 års erfaring inden for produktion af førerkabiner. Virksomheden blev grundlagt i 1967 af Frederik L. Koch (FLK). Og selvom tiderne har ændret sig siden, er værdigrundlaget fra 1967 stadig det samme: kvalitet. FLK leverer nemlig ikke bare en kabine. Vi leverer det daglige arbejdsmiljø for tusindvis af førere i hele verden.
Kvalitet er materialer og håndværk Vi har brugt de seneste 50 år på at teste og udvælge de materialer, der lever op til vores høje krav. Det er materialer, som til sammen skaber førsteklasses førerkabiner med fokus på essentielle parametre som komfort, udsyn, støjniveau og kvalitet. Det betyder, at vi leverer kabiner, der skaber et sikkert og godt arbejdsmiljø – både for fører og omgivelser. Men kvalitet er mere end bare materialer. For os ligger kvaliteten også i håndværket. Vi svejser alle kabiner på vores eget værksted, da det kræver et solidt håndværk at levere kvalitetskabiner.  
Førerkabiner til alle salgs maskiner. FLK har igennem årene produceret førerkabiner til mange former for maskiner. Det gælder alt fra kraner, mejetærskere, rendegravere, gaffeltrucks, minitraktorer, portaltraktorer, redskabsbærere, asfaltmaskiner m.m. Vi tilbyder også specialløsninger med forhøjede kabiner, nedsænkede kabiner, tipbare kabiner, kabiner med 2-delte døre og kabiner med skydedøre ­– og vi rådgiver altid om den bedste løsning til din maskine.
For det meste arbejder vi sammen med maskin-producenter, hvor vi leverer en "Plug and Play"-kabine, klar til montering hos producenten selv. Men vi tilbyder også totalløsninger, hvor vi producerer og monterer kabinen på maskinen.