Chr. Petersen & Søn Eftf.

Information
Adresse: Søndre Industrivej 14
6270 Tønder
Telefon: 20832481
Email: mail@cpogson.dk
Website: www.cpogson.dk
CVR: 35842349
Velkommen til Chr. Petersen & Søn ApS.

Chr. Petersen & Søn ApS er et traditionsrigt og velrenommeret murerfirmaet, der blev etableret i 1953 af Chr. Petersen. Senere hen overtog sønnen Hans Petersen, som førte virksomheden videre indtil 2014, hvor han valgte at sælge til Orla Kærgaard, der i dag fungerer som murermester med fire svende under sig.
Orla selv er udlært i 1996 og går højt op i at videreføre virksomheden i samme ånd - nemlig med godt, gedigent kvalitetshåndværk for øje.
 Vi har til huse på Søndre Industrivej i Tønder og er derfor tæt på byens mange privatkunder, institutioner og virksomheder, til hvem vi ofte hurtigt kan rykke ud og besigtige det forestående arbejde.

Hvad kan vi gøre for dig?
Vi har mandskabet og ekspertisen til at varetage alle tænkelige opgaver inden for murerfaget. Herudover er vi også dygtige til at løse opgaver i forbindelse med kloak, jord og beton samt belægning. 
​Vigtigst er, at vi har en bred spændvidde og en lang række kompetente samarbejdspartnere inden for de andre faggrupper. På denne måde er vi i stand til at løse opgaver, der ikke kun kræver murersvende. Du behøver derfor ikke tage kontakt til andre end os - så sørger vi for at tilkalde og koordinere de nødvendige håndværkere.


 

Find Chr. Petersen & Søn Eftf. her:

Facebook