Revisionscentret Tønder

Information
Adresse: Ribelandevej 30
6270 Tønder
Telefon: 74 72 36 36
Email: toender@revisor.dk
Website: www.revisor.dk
CVR: 26812372
Velkommen til Revisionscentret Tønder.

Revisionscentret blev grundlagt i Tønder den 1. januar 1955 af revisor cand. kur. Jens Børsting-Andersen. Der er dog sket en del siden, og i dag er der i alt 7 Revisionscentre i Sønderjylland beliggende i Aabenraa, Tønder, Skærbæk, Tinglev, Haderslev, Padborg og Ribe. 
Revisionscentrene beskæftiger 70 motiverede medarbejdere, hvoraf 32 er beskikkede som registrerede og dermed godkendte revisorer. 
Da Revisionscentret altid har haft en fremsynet personalepolitik, har mange medarbejdere i årenes løb fået mulighed for at indtræde i ejerkredsen, hvorved et løbende og glidende generationsskifte er muliggjort. Hermed sikres, at kundekontakterne, ekspertisen og kompetencen videreføres. Tillid og tryghed i forholdet til kunderne er målsætningen, så kunderne i Revisionscentret altid vil finde en solid, stabil og kompetent samarbejdspartner, som altid er i nærheden og til rådighed.
Kundepolitik hos Revisionscentret  
  1. Det er vort mål, at kunderne opfatter vores ydelser som kvalitetsydelser og vor virksomhed som en konkurrencedygtig og kvalitetsstyret virksomhed.

  2. Vore ydelser skal til enhver tid opfylde professionskravene, samt opfylde vore kunders behov og forventninger. 

  3. Vi tilgodeser i størst muligt omfang kundernes individuelle behov, selv om vi tilstræber en standardisering af vort arbejde.

Find Revisionscentret Tønder her:

Facebook