LAS - Ludwig Andresen Schule

Information
Adresse: Popsensgade 2
6270 Tønder
Telefon: 74 72 25 21
Email: las@tondern.dk
Website: www.las-tondern.dk
CVR: 31126916
Velkommen til Ludvig-Andresen Schule.

LAS er en skole for det tyske mindretal. Hos LAS får eleverne mulighed for at indtræde i både den danske og den tyske sproglige - og kulturelle verden. Dermed dannes et system baseret på tolerance og selvbestemmelse, der muliggør livet mellem to kulturer.

Vi skaber mulighed for at introducere de studerende både i tysk og i dansk sprog og kultur verden. Således et system baseret på tolerance og selvbestemmelse liv i to kulturer er mulig. - Vi arbejder efter en helhedsorienteret uddannelse. De studerende lærer aktivt i samfundslivet og på deres læring til at deltage og tage ansvar for sig selv og studiegruppen. I forskellige skolesammenhænge, ​​arbejder de studerende på tværs af klasse og tværfaglig. Vi arbejder i henhold til læseplanen for DSSV, som er baseret på de uddannelsesmæssige og faglige krav i Slesvig-Holsten og Danmark.

Et vigtigt mål med uddannelse er at forberede de studerende til de danske test af folkeskolen. Under visse betingelser er de danske certifikater behandlet som Slesvig-Holsten grader (elementære og gymnasiet).

Find LAS - Ludwig Andresen Schule her:

Facebook