Pro-IT

Information
Adresse: Fabriksvej 15
6270 Tønder
Telefon: 73721400
Email: mail@pro-it.dk
Website: www.pro-it.dk/
CVR: 25083989
Velkommen til Pro-IT.

Pro IT er en IT-konsulentvirksomhed og totalleverandør med stor ekspertise indenfor bl.a. IP-telefoni, netværks-, internet- og sikkerhedsløsninger.
Vi er bemandet med veluddannede og erfarne IT-folk alle hverdage året rundt, og skulle der opstå en nødsituation, kan vi endda også kontaktes på helligdage.
Pro IT er certificeret partner med en lang række af verdens førende leverandører af hard- og software og har en alenlang referenceliste af tilfredse kunder indenfor stort set alle brancher i vores geografiske område – spændende fra mindre virksomheder indenfor landbrug og håndværk over liberale erhverv til de største produktionsvirksomheder på egnen.Vi gør en dyd af altid at finde den rigtige løsning til den rigtige pris.
Som konsekvens af denne politik arbejder vi – som en af de få professionelle IT-virksomheder i landsdelen – også seriøst med OpenSource og Freeware programmer som f.eks. Linux, MySQL, PHP og en vifte af de mest udbredte CMS- og webshop-systemer.
Vi er naturligvis også gode til de mere traditionelle løsninger som f.eks. Windows og tilhørende programmer, trådløse netværk i alle størrelser samt standard software og hardware i det hele taget.
Findes der ikke en standard softwareløsning, som kan tilpasses og bruges til en aktuel opgave, udvikler vi selv applikationer på de fleste anerkendte platforme, herunder også apps til smartphones og tablets.

Find Pro-IT her:

Facebook