Kontor Syd

Information
Adresse: Dammen 2
6330 Padborg
Telefon: 20606939
Email: kkh@kontorsyd.dk
Website: www.kontorsyd.dk/
CVR: 11753809
Velkommen til Kontor Syd A/S

Virksomheden blev stiftet i 1978. Oprindeligt var det serviceaftaler på kontormaskiner, som gav forretningen vind i sejlene. I dag er Kontor Syd totalleverandør i alt hvad erhvervslivet har brug for. 
Kontor Syd Gruppen beskæftiger ca. 90 veluddannede medarbejdere, fordelt på afdelinger i Sønderborg, Padborg, Haderslev, Vejen, Holstebro, Herning, Odense og Aalborg. 
I alle årenen har Kontor Syd også handlet med private, og med konceptet ROOMZ tilbyder Kontor Syd et reelt alternativt, også for privatkunder, når nye rum skal indrettes smart og kreativt med nye møbler.
I januar 2013 stiftede Kontor Syd, sammen med Kassapparater.nu et nyt fælles aktieselskab under navnet Dansk Kassesystem A/S. Udover at være distributør af Casio kasseterminaler i Danmark, kan Dansk Kassesystem A/S nu tilbyde installation og totalløsninger til detailhandlen i hele Danmark.
Kontor Syd A/S har eget serviceværksted, både indenfor Computer, IT og kopi/ print, hvilket garanterer kunden hurtig og kompetent service og sikkerhed i leverancen.

Find Kontor Syd her:

Facebook