Flemming Brandt & Søn

Information
Adresse: Hostrupvej 8, Jejsing
6270 Tønder
Telefon: 40175348
Email: michaelbrandt@live.dk
Website:
CVR: 28918690
Velkommen til Flemming Brandt & Søn. 

Flemming Brandt & Søn fyldte 80 år i marts 2014. Firmaet blev grundlagt af Michaels farfar Peter Brandt i 1934. Michaels far Flemming Brandt blev en del af firmaet i 1967, hvor Flemming fik sin og firmaets første Scania. Peter var aktiv til 1972, hvor Michaels far Flemming overtog firmaet. I 1978 fik firmaet bil nr. 2. Efter endt læretid ved Svend Åge Barsøe i Padborg i 1993 begyndte Michael at køre for sin far Flemming. I 2004 blev Michael medejer af firmaet, og den 01.01.2014 overtog Michael fuld ejerskab over firmaet Flemming Brandt og Søn.
I dag råder firmaet Flemming Brandt & Søn over 5 lastbiler og en gummiged. Der bliver kørt med korn og foderstoffer, sand, sten og grus. Hjemme fra adressen sælges der sand, sten, grus, skærver, flis, knust beton og genbrugsasfalt. Her er åbent for salg hver lørdag mellem kl. 9-11 eller efter aftale. Ovennævnte sælges også i større partier, hvor der køres direkte fra lager ud til kunden. 
Til daglig kører 2 af bilerne med korn og foderstoffer for DLG, og de andre kører mest lokal kørsel. I vintermånederne er 1 bil fast på vinterkørsel, hvor Flemming sørger for saltning og sneplovning på en fast rute i Tønder Kommune. Endvidere har vi et godt samarbejde med andre lokale vognmænd. De sidste to år er vi begyndt at transportere roer og majs syd for grænsen. Vi har mange faste kunder både syd for grænsen og lokalt. DLG var firmaets første faste kunde og er det stadigvæk.

Find Flemming Brandt & Søn her:

Facebook