BELØ A/S

Information
Adresse: Sivkrovej 9, Bedsted
6240 Løgumkloster
Telefon: 74 77 72 19
Email: post@beloe.dk
Website: www.beloe-gruppen.dk
CVR: 49890818
Velkommen til BELØ A/S.

BELØ VVS har siden 1967 arbejdet med alle former for VVS installationer. Vi er et moderne VVS Firma, der bygger på solide håndværksmæssige traditioner og mange års erfaring. Vores faglig dygtige VVS-installatører giver dig gerne al den rådgivning og information som netop opgaverne kræver.
Vi klarer alle VVS-opgaver inden for vand, varme og sanitet, men i dag fokuserer vi ligeså meget på energioptimering, og især energibesparende varmepumper. For det er typisk på den måde, at du kan spare penge. Vi kigger på alternativer eller supplementer til traditionelle energikilder, som giver en mindre varmeregning og et renere miljø. Det er investeringer, som hurtigt tjener sig hjem og derefter er ren fortjeneste.
Varme kan hentes ind fra luften via en varmepumpe, også når der er minusgrader udenfor. Måske er det en god ide til netop dit hus? Vi har erfaringen og ved, hvor varmepumpen virker bedst – om en luft til luft-pumpe er løsningen for dig, eller du måske skal satse på at hente varmen op fra jorden. Lad os rådgive dig.
Vi har et indgående kendskab til lokalområdet. Det betyder for dig, at vi kender forholdene og ved, hvis der eksempelvis er nye kommunale planer undervejs. På den måde kan vi rådgive dig bedre om eksempelvis nybyggeri eller tilbygninger. Vi har tæt samarbejde med andre lokale håndværksvirksomheder, kommunale myndigheder, varmeværker, forsyningsselskaber osv. Vi har tæt samarbejde med forsikringsselskaber – når uheldet er ude! Så opdager du et brud eller f.eks. utæt varmeinstallation kan du rolig kontakte os. Vi ved hvordan opgaven skal håndteres så den giver kunden mindst mulige gener!
Vi hjælper både private og erhvervskunder med både små VVS-installationer samt større entrepriser. Du får altid gavn af vores erfaringer, og vi giver dig med glæde et uforpligtende tilbud.

Find BELØ A/S her:

Facebook