Besøgslandbrug Søndergården

Information
Adresse: Parkvej 29, Visby
6261 Bredebro
Telefon: 60 22 66 39
Email: erling@blsg.dk
Website: www.besoegslandbrug-soendergaarden.dk
CVR: 16189383
Velkommen til Besøgslandbrug Søndergården.

Vi er et moderne landbrug med fokus på dyrevelfærd - personalepleje og effektivitet/logistik. Når dyrene har det godt - har de ansatte og landmanden det også godt. Vi er et besøgslandbrug, hvor man kan komme og se, hvordan vi arbejder og hvordan vores dyr lever. Det du ser, er det der lige sker nu og her.  
Det er en virksomhed, som tager sig tid til at komme i dialog med vores gæster, så man kan stille spørgsmål og få et ordentligt svar, samtidig med at man ser det hele med egne øjne. På Søndergården kan du opleve hvordan en moderne kos hverdag er. Vi er altid friske til en rundvisning og en god snak om landbrug.
Du får set alt fra den nyfødte kalv til den malkende ko. Det er usminket - det er den rene sandhed,
Besøg gården selv, med familien eller sammen med din klasse. Du ser alt fra den nyfødte kalv - til mælken lander ude i køletanken. Måske er du heldig at se en fødsel, og hør hvorfor køerne gerne vil have fiber i sengen. Vores indendørs opholdsrum ovenpå må gerne benyttes til løsning af opgaver eller spisning af madpakken, eller udendørs hvis vejret er til det. Hvis hele din klasse gerne vil se vores gård er der rigeligt med muligheder. Vi er godkendt som Arla besøgsgård, Klassen i stalden værter.

Find Besøgslandbrug Søndergården her:

Facebook