Lautrupsminde Vin

Information
Adresse: Bovlundbjergvej 32
6535 Branderup
Telefon: 27505565
Email: av@lautrupsminde.dk
Website: www.lautrupsminde.dk
CVR: 28712227
Velkommen til Lautrupsminde Vin.

Vores interesse for vin er opstået efter utallige ferier i Italien, som så mange andre, men vi smagte for en del år siden vinen "Negresco" på en restaurant i det sydlige Garda, nærmere betegnet Sirmione.
Vinen og omgivelserne var perfekte, og vi fik hurtigt støvet op, hvor vinen kom fra. Vi købte vinen med hjem, for den skulle lige afprøves hjemme også, den var stadig perfekt, fyldig og blød, som en god flaske rødvin skal være.
Ved flere lejligheder har vi taget vin hjem fra Gården ved Gardasøen, og har fået et godt forhold til Provenza Cantina.
En dag ramtes vi som så mange andre af finanskrisen, og Anja skulle finde et nyt job. De hang ikke på træerne på den tid. Vi havde imidlertid begge et stort ønske om selv at starte vores egen forretning op, og vi syntes at vinimport var oplagt, mest på grund af vores store interesse for vin, men også fordi vi havde fået et godt netværk i Italien.
Jagten på flere gode kontakter satte i gang henover sommeren 2009, og 1 . september 2009 var vi klar til opstart.
Vi er nu i fuld gang med vinsmagninger både i vores hjem og ude hos virksomheder og foreninger. Vi er igang med at etablerer et godt netværk til restaurationer i det Sønderjyske, og ligeledes til virksomheder i form af gaver og repræsentation.
VI VIL LEVERE KVALITETSVIN TIL PRIVATE, VIRKSOMHEDER OG KROER/RESTAURANTER, TIL DEN RIGTIGE PRIS.

Find Lautrupsminde Vin her:

Facebook