Reklamehuset Persang

Information
Adresse: Arnåvej 35
6240 Løgumkloster
Telefon: 27 52 66 56
Email: per@persang.dk
Website: www.persang.dk
CVR: 39550342
Velkommen til Reklamehuset Persang.
HVEM ER VORES KUNDER?
Vores kunder er i dag, foreninger, industrivirksomheder, handelsvirksomheder, håndværkere, amter, kommuner, uddannelsesinstitutioner m.m i hele landet.

HVAD BESKÆFTIGER VI OS MED?
Gave- og reklameartikler er et kæmpe område med mange tusinde artikler. Firmaet beskæftiger sig med tampon- og serigrafisk produktion, serigrafi samt skilte og bil dekorationer.Det er vigtigt, at de filer, vi modtager til logopåsætning er vector grafik og ikke bitmap. Bitmap kan give et flot billed på skærmen, men egner sig ikke til tryk og lignende.

KOMPETENCER
Vi leverer i dag en bred vifte af grafiske løsninger til vores kunder. Det er alt lige fra traditionelle tryksager til avancerede løsninger, grafisk design, autodekorationer og skilte. Vi gør en ære i at være med fra start til slut – fra idéudvikling til færdigt produkt.

VISION
At skabe værdi for vores kunder igennem grafiske løsninger. Vores primære opgave er at fortælle jeres historie gennem traditionelle og moderne grafiske løsninger. Vi mener grafiske løsninger skal være unikke, og fortælle en historie. De skal fortællejereshistorie.

Find Reklamehuset Persang her:

Facebook