SH Massage

Information
Adresse: Søndernæsvej 6
6780 Skærbæk
Telefon: 29910663
Email: info@shmassage.dk
Website: www.shmassage.dk
CVR: 38796747
Velkommen til SH Massage.

SH Massage startede op i takt med min uddannelse til hestemassør. Jeg havde i længere tid haft i tankerne, at ville lærer hvordan jeg kunne hjælpe hestene til at have mindre spændninger og bruge sig på en anden måde i ridningen, i form af massage sammen med at varrierende træningsmetoderne i ridningen. Efter at have masseret mine egne heste til husbehov, blev jeg mere opsat på at lærer endnu mere omkring hestens anatomi og biomekanik.
Udover at uddanne mig til hestemassør har jeg også uddannet mig til sportsmassør, da jeg oplevede flere gange, at for at equipagen blev en forenet enhed, måtte jeg ej glemme rytteren. Vi rytter kan også gå med spændinger i kroppen, som forplanter sig ned i vores heste. Det var derfor vigtigt, for mig at finde en måde hvorpå jeg kunne hjælpe rytteren med de spændningen eller skævheder der måtte være at finde. Derfor gav det rigtig god mening at påbegynde uddannelsen som sportsmassør.
Jeg fandt ret hurtigt ud af, at ved at give rytteren massage også, blev sammen sammenspillet mellem hest og rytter meget bedre.
Jeg kører ud at massere men der er også mulighed for at komme til min hjemmeadresse for at få massage både rytter men også hest.

Find SH Massage her:

Facebook