EURO-IMPEX ApS

Information
Adresse: Nørrevirke 6, Bedsted
6240 Løgumkloster
Telefon: 74 71 13 10
Email: jpe@euroimpex.dk
Website: www.euroimpex.dk
CVR: 30577701
Velkommen til EURO-IMPEX ApS.

EURO-IMPEX ApS producerer sengebunde efter kundens behov og ønsker. Dvs. at vi udover standardmål og standardudgaver, også producerer specialmål og specialudgaver efter kundens behov og ønsker med bl.a. lamelantal, boringer, pakning, emballering m.m. efter aftale. Kontakt os og forhør nærmere.

Historie
EURO-IMPEX ApS er en veldrevet produktions- og handelsvirksomhed som har hjemme i det sønderjyske. Virksomheden har over en årrække ved hjælp af gode forbindelser til et stort netværk af leverandører oparbejdet et bredt sortiment. Dette betyder at vi i dag kan levere til det meste af verden. Hos EURO-IMPEX ApS vil vi gerne være kendt for vore kvalitetsprodukter, stabil levering samt vor service overfor kunderne.

Profil
EURO-IMPEX ApS er en kombineret handels- og produktionsvirksomhed som er specialiseret i produktion af større serier. Vi Eksportere til det meste af Europa, derudover eksporterer vi bl.a. til USA og Japan. EURO-IMPEX ApS har i løbet af de sidste 16 år oparbejdet et stort kendskab til i import og eksport af en bred vifte af træprodukter og sorter, samt udviklet et produktionsapparat, så virksomheden i dag, udover lamelbunde, også kan producere faste rammebunde og diverse reolsystemer m.m.