Brøns Maskinforretning

Information
Adresse: Hovedvejen 20
6780 Skærbæk
Telefon: 74 75 31 12
Email: BRONS@BRONSGROUP.COM
Website: www.bronsgroup.com
CVR: 28305079

Brøns Maskinforretning blev etableret d. 1. april 1974 af Anna og Jeppe Hamann. De overtog den eksisterende smedje i Brøns, som blev drevet af smedemester Frederik Hansen, hvorunder Jeppe havde stået i lære, og afsluttet sin uddannelse som smed i 1966.

I 1982 startede det, der i dag er den grundlæggende byggesten i forretningen, nemlig importen af landbrugsmaskiner. Her faldt valget på de tyske maskiner fra Amazone. De første produkter, der kom til landet, var såmaskiner i kombination med rotorgrubbere. Det var specielt egne med svær jord, der først fik øjnene op for de grønne maskiner. Det var nu pludselig muligt for dem at så under forhold, hvor de hidtil ikke havde kunnet arbejde med jorden. Enten fordi den var for våd eller for tør. Siden da er det gået slag i slag, og i dag er hele Amazone’s produktprogram godt repræsenteret i Danmark, lige fra gødningsspredere, stubharver, sprøjter og såmaskiner i alle afskygninger. Siden da er der kommet flere nicheprodukter til, som alle udmærker sig ved at være ledende indenfor både teknisk innovation og deres høje kvalitet.

I dag bliver Brøns Maskinforretning udelukkende drevet som en engrosvirksomhed med et netværk af forhandlere, der dækker hele landet. Dette gøres for at sikre størst mulig kundekontakt og den bedst tænkelige service. Det betyder dog ikke, at vi ikke ønsker kontakt til vore slutbrugere. Vores dør står altid åben, og vi er aldrig længere væk end telefonen.

Forretningen bliver stadigvæk drevet af Anna og Jeppe sammen med deres søn Dan, som startede hjemme i virksomheden i 2001. I 2008 købte Dan sin første andel og fik dermed startet et glidende generationsskifte.

I 2016 blev der opført et nyt domicil på Hovedvejen i Brøns med plads til lager, kontor og værksted i samme bygning.

Find Brøns Maskinforretning her:

Facebook