Dansk Vinlager

Information
Adresse: Mads Clausens Strasse
24939 Flensburg
Telefon: 73 72 42 00
Email: administration@dansk-vinlager.dk
Website: www.dansk-vinlager.dk
CVR: 44943913
Velkommen til Dansk Vinlager.

Hos Dansk Vinlager får du, udover de attraktive priser, altid en professionel og personlig vinrådgivning.
Vi har specialiseret os i at betjene kunder, som synes livet er for kort til kedelige vine.
Et besøg hos Dansk Vinlager er en oplevelse. Her finder du et stort udvalg i udsøgte vine fra hele verden. Vor priser kan bestemt ikke ødelægge den gode smagsoplevelse - og gør endeligt op med myten om, at det ikke kan betale sig at købe kvalitetsvin syd for grænsen.
Hvad er forskellen på Dansk Vinlager og andre grænsebutikker? Dansk Vinlager er ikke et grænsesupermarked, men en specialforretning med et stort kvalitetsudvalg indenfor vin og spiritus. Vi har faguddannet personale, som giver en professionel vejledning og rådgivning ved valg af vine til mad, fest, kælderkøb og investering.
Er der penge at spare ved at handle vin i Tyskland? Ja. Der er også store besparelser på at købe kvalitetsvin i Tyskland. Den opnås ved, at momsen og vinafgiften er lavere syd for grænsen. Vor samlede salgsvolumen betyder, at vi kan købe billigere ind end de fleste - og endelig beregner Dansk Vinlager sig ikke samme avance som danske vinforretninger.
Taler personalet dansk? Ja. Langt de fleste ansatte er bosiddende i Danmark og alle forstår - og taler - flydende dansk.
Kan man foreudbestille varer på hjemmesiden? Ikke endnu. Men det kommer i løbet af sommeren! Hold øje med hjemmesiden, Facebook eller Twitter. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få direkte besked.

Find Dansk Vinlager her:

Facebook Twitter