Højer Design Efterskole

Information
Adresse: Søndergade 21
6280 Højer
Telefon: 73 62 89 00
Email: mail@hoejerdesignefterskole.dk
Website: www.hoejerdesignefterskole.dk
CVR: 30015878
Velkommen til Højer Design Efterskole.

Er du en kreativ sjæl, der drømmer om et år fuld af gode venner, sjov og design? Et år hjemmefra fyldt med gode oplevelser? 
På Højer Design Efterskole er vi vilde med design og innovation, og kan blive dit springbræt til denne verden, uanset hvilken del af den der interesserer netop dig.
Vi tilbyder fire designlinjer med fokus på Mode- & Beklædningsdesign, Illustration & Grafisk Design, Produkt- & Møbeldesign, samt Spildesign & Animation - på disse linjer vil du få indblik i fagenes indhold og muligt, for dermed at blive klogere på dig selv og hvad du gerne vil i fremtiden. Vi starter fra bunden og alle kan være med!
Vi henvender os til elever, som gerne vil afprøve og udvikle deres kreative evner - både dem der gerne vil blive bedre, og dem som blot gerne vil snuse til et nyt område. Du vil møde en innovativ skole, hvor vi gør stor brug af gæstelærere for at give dig en dynamisk og sjov hverdag, hvor du samtidig lærer en masse. 
Vi har et mål om at give vores elever en dagligdag, hvor fællesskab, medmenneskelig tolerance og ansvar vægtes højt. Vi har fokus på det positive livssyn, og vil gerne give dig en hverdag fuld af udfordringer, oplevelser, kreativitet og sunde livstilsvaner, så du får et godt fundament for personlig udvikling, selvstændighed og kreativ modenhed, som er vigtigt i et samfund der er i konstant udvikling. 
Historie
Højer Design Efterskole har til huse i bygninger der blev bygget i 1905 - 15 år før genforeningen i 1920, hvorfor at al undervisning foregik på tysk. Dansk blev dog anvendt hvis det kneb med forståelsen. Efter genforeningen blev skolen delt op i en dansk og en tysk afdeling. Dette gav naturligvis anledning til mange slåskampe eleverne imellem. 
 

Find Højer Design Efterskole her:

Facebook