Kalb ApS

Information
Adresse: Åvedvej 7, 1. sal
6240 Løgumkloster
Telefon: 72 44 11 01
Email: marianne@kalb.dk
Website: www.kalb.dk
CVR: 31477727
Velkommen til Kalb ApS.

I begyndelsen af 2007 tog Marianne Kalb skridtet til det selvstændige liv og etablerede kommunikations- og PR-bureauet Kalb Kommunikation. I dag hedder bureauet slet og ret ”KALB”. Teamet bag ”KALB” har en bred erfaring inden for PR og kommunikation på tværs af brancher.  
I vores verden begynder en succesfuld PR-og kommunikationsindsats med en forretningsorienteret tilgang. Vi har udviklet vores egen måde at gøre det på – og vi investerer gerne tid i din forretning. Vores mål er identisk med dit. Om vi skal løfte os en tur i helikopteren – eller trække i arbejdstøjet og få opgaven løst, er lige godt for os.  
Men som udgangspunkt ved vi, at der er tre overordnede faser i vores arbejde:
• Kommunikations- og PR-strategien skal være på plads - vi insisterer!
• Den konkrete tids- og handlingsplan skal sidde i skabet, så tingene spiller naturligt sammen
• Materialer skal sidde i skabet – og deadlines mødes til tiden. Ellers kan strategien og planen have været nok så god.
Netop derfor er dét at sidde sammen om bordet en meget central del i den måde, vi arbejder på. Dét at udvikle god kommunikation, hvad enten det er PR-kampagne, www-tekster, talen til medarbejderne eller noget helt fjerde handler i vores optik om samarbejde og interaktion mellem mennesker.
Det er her, at de gode idéer opstår og føres ud i livet. Det vil glæde os, hvis du har lyst til at sidde sammen med os. Ring gerne til Marianne på tlf. 23 73 10 22 hvis vi skal mødes om bordet.

Find Kalb ApS her:

Facebook LinkedIn Twitter