Knud Weiland ApS

Information
Adresse: Kærvej 4A, Jejsing
6270 Tønder
Telefon: 74 73 45 49
Email: knud@knudweiland.dk
Website: www.knudweiland.dk
CVR: 25935608
Velkommen til Knud Weiland ApS.

Kvalitet, tillid og godt håndværk
Knud Weiland ApS er et murerfirma med næsten 40 års erfaring. Vi tilbyder alt indenfor murerfaget, og hos os er nøgleordene kvalitet, tillid og godt håndværk. Vi har et omfattende netværk af kompetente samarbejdspartnere fra andre fagområder, og vi kan derfor varetage alle byggeprojektets faser - fra idé til færdigt resultat. Foretrækker du at benytte dine egne faste håndværkere, arbejder vi naturligvis gerne sammen med dem.
Murerarbejde, flisearbejde, gravearbejde - Knud Weiland ApS opfylder dine byggedrømme
Drømmer du om en tilbygning - bruger teenageren for megen tid på husets eneste badeværelse - skal huset udvides - eller trænger taget mon til en kærlig hånd? Vi udfører alle byggeopgaver - lige fra udskiftning af en enkelt mursten til større entrepriseopgaver. Ingen opgaver er for små; ingen opgaver er for store.
Renovering – Knud Weiland ApS har ekspertisen
Vi har altid haft en forkærlighed for restaureringen – at bringe gammelt murværk til live igen og sørge for at også fremtidige generationer kan glædes over de gamle bygningsværker. Det handler om at være tro mod de oprindelige materialer og byggemetoder og lægge den ekstra tålmodighed for dagen, som renoveringsarbejder kræver af mureren – her er vi specialister med næsten 40 års erfaring.
Kig rundt på vores hjemmeside, og bliv inspireret til dit næste byggeprojekt. Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak og et uforpligtende tilbud.

Find Knud Weiland ApS her:

Facebook