Mathiasen Smykker

Information
Adresse: Storegade 8
6780 Skærbæk
Telefon: 74 75 12 22
Email: butik@mathiasensmykker.dk
Website: www.mathiasensmykker.dk
CVR: 30347420
Velkommen til Mathiasen Smykker.

Mathiasen smykker er medlem af Danmarks guldsmedeforening hvilket borger for troværdighed og sikkerhed. Desuden er vi medlem af deres landsdækkende bytteservice, hvilket betyder at gaver købt hos os i butikken eller i web-shoppen kan byttes i over 300 ure & guldsmedebutikker spredt over hele Danmark. Se butikker under FIND BUTIK I DANMARK
Vi uddanner os løbende og deltager altid på de spændende ure & smykkemesser for hele tiden at have fingeren på pulsen. Stillister er vi ikke men vi kender alt til farver-typer - så under mottoet KEND DIN KUNDE holder vi os alle ajour med det nyeste fra ind & udland. Vi holder udsalg / tilbud minimum 2 x om året for at vi hele tiden kan få tømt butikken for langsomt omsættelige varer og få fyldt op med nyheder. Dansk Design er en stor del af vores sortiment. Vores hovedmærker indenfor ure er: Bering-Seiko-Festina-Casio-Inex.
Vores hovedmærker inden for smykker:Aagaard, Story, Von Lotzbeck,Wesselton, Lund of Copenhagen, Connection, Blicher, Fuglsang, Toftegaard.
Desuden fører vi et stort sortiment i smykker fra Støvring og dåbs- & gaveartikler fra Nordahl Andersen. Vi fornyer os hele tiden og sortimentet og mærkerne skifter alt efter hvor vi finder de mest innovative leverandører.
Her er magneter det alt dominerende. Smykker med magneter der ilter blodet og dermed hjælper kroppen af med dens affaldsstoffer og kan derfor lindre eller helt fjerne ”sygdomme”. Alt fra nakkeproblemer over hovedpine til smerter i fødder. Vi tester smykkemagneterne selv så vi er sikre på de er virkningssikre.
Briller og kontaktlinser
Vi driver foruden ure & smykkebutikken også en afdeling for briller og kontaktlinser. Se vores hjemmeside for briller og kontaktlinser her

Find Mathiasen Smykker her:

Facebook Twitter