Nykredit Åbenrå

Information
Adresse: Madevej 13
6200 Åbenrå
Telefon: 70 10 90 00
Email: rpee@nykredit.dk
Website: www.nykredit.dk
CVR: 12719280
Velkommen til Nykredit Åbenrå.

Nykredit er skabt af boligejerne – til boligejerne - med det klare mål at gøre det muligt for alle at eje deres eget hjem. Vi er foreningsstyret og kundestyret, og sådan har det været i mere end 160 år.
Bank og realkredit er de bærende elementer i vores virksomhed, og ud over at være den største kreditgiver i Danmark er vi en af de største private obligationsudstedere i Europa. Vi har desuden aktiviteter inden for forsikring, leasing, pension, investering og ejendomsmæglervirksomhed.
Boligejerne kan føle sig trygge i Nykredit. Vi kender dem særdeles godt, for vi har finansieret deres boliger siden 1851. Vi vil gerne være boligejernes foretrukne finansielle partner og deres førstevalg hele vejen rundt om boligen. Det kræver, at vi giver dem den bedste rådgivning og har de bedste tilbud og services. I alt det, vi gør, stræber vi efter at gøre vores kunder, boligejerne, mere tilfredse. For det er gennem tilfredshed, kunderne vælger os som deres langvarige finansielle partner. 
Samtidig udvikler og udvider vi Totalkredit-partnerskabet. Vores 61 partnere blandt de lokale og regionale pengeinstitutter skal opleve, at vi stiller vores viden og kapacitet til rådighed og møder dem med kompetence, respekt og vilje til at etablere fælles løsninger og opnå fælles synergier.Find Nykredit Åbenrå her:

Facebook LinkedIn Twitter