Morten Riis

Grøbleriet i Højer har fået en ny beboer. Det er interim manager, forfatter og foredragsholder, Morten Riis, der har valgt at etablere sig i Grøbleriet. Dette sker på baggrund af en kontakt med Tønder Erhvervsråd, hvor Morten gav udtryk for, at han var på jagt efter en kontorplads i Højer, hvilket netop er realiseret.

I Tønder Erhvervsråd er fokus altid på at hjælpe kommunens virksomheder, så det bliver lettere at starte, drive og udvikle virksomheden. Under coronakrisen har der været iværksat en ringerunde til medlemsvirksomheder, for at hjælpe med information om hjælpepakker eller andre udfordringer, der var aktuelle for den enkelte virksomhed. I forbindelse med rundringningen gav Morten Riis udtryk for, at han savnede et eksternt kontor i Højer, hvor han er bosiddende. 

- Jeg er glad for muligheden for en kontorplads i Grøbleriet. Det er nogle smukke og inspirerende rammer, og det giver en anden energi for mig at komme ud fra den hjemlige matrikel. Derfor var det dejligt, at jeg kunne få hjælp via erhvervsrådet, lyder det fra Morten Riis. 

Det var erhvervskonsulent Carsten Borg, der screenede muligheder og tog kontakt til erhvervsrådets gode samarbejdspartnere i Tøndermarsk Initiativet, hvor Grøbleriet har sin herkomst. Grøbleriet er et mødested, hvor aktører samles om at hæve det generelle kvalitetsniveau, deler erfaringer og får målrettet rådgivning og assistance til at skabe og udvikle deres forretning. Kontakten resulterede i, at Morten Riis nu har kontorplads i Grøbleriet, og desuden har fået enkelte opgaver, som han kan løse for Tøndermarsk Initiativet herunder bemanding af kontoret samt besøgsstatistik.

FAKTA

Morten Riis
Morten Riis er leder med mere end 20 års erfaring indenfor start-up, ledelse og forretningsudvikling. I dag er han karriererådgiver, interim Manager, forfatter og foredragsholder, der motiverer deltagerne med, hvordan god forretning starter med ordentlighed. 
Se mere på www.ordentlighed.com 
Morten skriver også lige nu på sin nye ledelsesbog ” Ordentlighed -   fremtidens ledelse med hjerte og hjerne” i fælleskab med toneangivende erhvervsledere, Skriveværkstedet og forlaget LinjeH.  


Grøbleriet
Grøbleriet er et mødested, hvor aktørerne samles om at hæve det generelle kvalitetsniveau, deler erfaringer og får målrettet rådgivning og assistance til at skabe og udvikle deres forretning.
Grøbleriet er også et udstillingshus for lokalt fremstillet kunst, kunsthåndværk, produkter og oplevelser. Grøbleriets aktiviteter skal understøtte ambitionen om at styrke Tøndermarsken som hjemsted og som destination.