Nielsenengineering logo

Dårlig kvalitet koster typisk 10-15% af din omsætning  

Har du en typisk produktionsvirksomhed, der fremstiller produkter i serie af varierende størrelser er et godt bud, at du har omkostninger til dårlig kvalitet svarende til et sted imellem 10 og 15 % af din omsætning – for mange SMV’er svarende til ca. 8-10 Mill. Kr. du i stedet for at smide ud, kunne have haft på bundlinjen.

Tænker du nu- det er ikke i min forretning det foregår, vi har stort set ingen kvalitetsproblemer og bruger heller ikke rigtigt nogen omkostninger relateret til dårlig kvalitet; så er du jo heldig og kan trygt kaste dig over andre opgaver.

Er du derimod en af de mange, der har kundereklamationer, der budgetterer med – og betaler garanti forpligtigelser, der jævnligt må udstede en kunde-dekort, eller har medarbejdere som sorterer og reparer frafald i produktionen, ja så er du en af de heldige der med lidt hjælp kan hente en del af 8-10 Mill. der ligger og venter på at blive samlet op, og konverteret til bundlinje resultat.

Tilbud til medlemmer:
Jeg tilbyder en gratis ½ dags workshop på din virksomhed med dig og din ledergruppe, hvor vi ser på jeres muligheder for at konvertere kvalitetsomkostninger til bundlinje, typisk med udgangspunkt i jeres erfaringer og data i måtte ha’ til rådighed. Workshoppen koster således udelukkende jeres tid og en kop kaffe eller to, resten er gratis.

Kontakt mig for en uforpligtende snak, og så tager vi den derfra.         

Kontaktoplysninger:
Michael V. Nielsen
Popsensgade 7, 6270 Tønder
Mobil: +45 29278330
Mail: nielsentoender@gmail.com 

>> Læs mere om Nielsenengineering her