iværksætterprisen18 jesper

Erhvervsprisen har fået en lillebror 


Det kræver mod at starte egen virksomhed, og det mod vil Tønder Erhvervsråd med iværksætterprisen være med til at hædre. Iværksætterprisen gives til en person/virksomhed, som har udmærket sig positivt inden for iværksætteriets ædle kunst. Der kan indstilles kandidater frem til den 19. oktober kl. 12.00.

Iværksætterprisen tildeles en virksomhed/person, der har haft modet til at etablere eller har overtaget en virksomhed i Tønder Kommune inden for de 3 seneste kalenderår. Virksomheden/personen har udvist bemærkelsesværdigt engagement, initiativ og er med til at fremme iværksætterkulturen i kommunen. Personen/virksomheden er en igangsætter, der ikke kun har egen vinding for øje, men tænker i helheder og har overskud til at gøre noget, der er til gavn for fællesskabet. 

- Iværksætterprisen er en hyldest til iværksættere i hele Tønder Kommune, og som iværksætter er anerkendelsen fra andre rigtig vigtig. Iværksættere er med til at bidrage til nye arbejdspladser og skaber et mere dynamisk erhvervsliv, og vi ser prisen som en mulighed for at fremhæve de gode iværksættehistorier og rollemodeller, lyder det fra Jesper Monsrud, iværksættervejleder i Tønder Erhvervsråd. 

Netop det at være en rollemodel for andre vægtes ved Iværksætterprisen højt, og det bliver understreget ved udvælgelseskriterierne. 
 
- Det er vigtigt, at personen/virksomheden er en rollemodel for andre, der med sit eksempel og drivkraft kan være med til at skubbe ligesindede ud over rampen og i gang med iværksætterdrømmen. En, der viser vovemod og besidder et innovativt mindset, der er med til at drive virksomheden mod succes. Den type virksomheder, personer og ildsjæle ved vi, at der er rigtig mange af i vores kommune, understreger Jesper Monsrud, Iværksættervejleder i Tønder Erhvervsråd.

>> Indstil din kandidat til Iværksætterprisen'18 

To garvede iværksættere står bag præmien på 5.000 kr.
Vinderen af Iværksætterprisen'18 vinder foruden den flotte titel og hæder en pengepræmie på 5.000 kr. Det er Marianne Kalb, Kalb PR & Kommunikation, og Lars Brøndum Petersen, Retap, der har valgt at sponsorere prisen og hylde kommunens iværksættere. 
Marianne Kalb og Lars Brøndum Petersen har selv prøvet kræfter med iværksætteriets ædle kunst, og derfor udgør de også dommerkomiteen for iværksætterprisen og skal udvælge de tre finalister til Iværksætterprisen. Finalisterne skal "kæmpe" om prisen til årets store awardshow den 13. november, hvor de deltagende virksomheder afgør, hvem der skal være den endelige vinder. 

>> Se mere om Iværksætterprisen