Per 1. januar er Væktshus Syddanmark omdannet til Erhvervshus Fyn og Erhvervshus Sønderjylland. Med det tager nye interessante samarbejdskonstellationer form. 

Landets tidligere Væksthuse - heriblandt Væksthus Syddanmark, der hidtil har været stedet, hvor vækstvirksomheder fra Tønder Kommune har været tilknyttet - er fra 2019 omdannet til Erhvervshuse. I Region Syddanmark betyder det samtidig, at Væksthus Syddanmark bliver til Erhvervshus Fyn med adresse i Odense og Væksthus Syddanmark med adresse i Vojens. 

De nye Erhvervshuse udspringer af Lov om erhvervsfremme, som Folketinget vedtog den 13. december 2018. 
Målet med den nye konstellation er at gøre det nemmere for virksomheder at finde vej til sparring og tilbud med det klare mål at skabe endnu større effekt gennem vores indsatser. 

Erhvervshusene er for alle
De nye Erhvervshuse får en bredere målgruppe, end den som Væksthusene har opereret med. Hvor Væksthus Syddanmark var sat i verden for at styrke regionens vækstvirksomheder, så vil Erhvervshus Syddanmark yde sparring til alle små og mellemstore virksomheder i regionen.

I de nye Erhvervshuse vil du som virksomhed have adgang til de specialiserede yderlser, som du kender fra Væksthus Syddanmark. Det gælder alt lige fra udarbejdelse af vækstplan til sparring om digitalisering, eksport, ledelse samt en række programmer med attraktiv finansiering. 

>> Se mere om de nye Erhvervshuse og tilmeld dig deres nyhedsbreve