For Sydjyllands mange ejerledere er deres virksomhed gerne deres vigtigste aktiv. Nu kan de få tilskud til professionel rådgivning om, hvordan de gør deres virksomheder mere værd.

Erhvervshus Sydjylland åbner i disse dage op for et nyt tilskuds-program, der henvender sig særligt til regionens mange ejerledere. Erhvervshus Sydjylland åbner i disse dage op for et nyt tilskuds-program, der henvender sig særligt til regionens mange ejerledere.
Ejerlederprogrammet, som er døbt smv PRO, tilbyder at dække op til 100.000 kr. til indkøb af relevant rådgivning.

"Al varig værdiskabelse starter jo med en god plan, og det er det, ejerlederne kan bruge programmet til", siger projektleder Carsten Mølby og pointerer:
"Som ejerleder kan man nemt blive opslugt af driften. Men det er også vigtigt at holde sig for øje, hvordan virksomheden ses ud udefra. For hvis virksomheden har tydelige og klare arbejdsgange og processer, er den som regel også bedre til at tjene penge og dermed også mere værd i andres øjne. Og som ejerleder er ens virksomhed jo en attraktiv aktie, som gerne skulle holde en god kurs".

Programmet tilbyder professionel rådgivning til professionelle virksomheder og henven­der sig til de ejerledere, som ønsker at øge virksomhedens værdi gennem nye initiativer og øget kon­kurrencekraft.

Er din virksomhed midt i et ejer- eller generationsskifte, er det oplagt at anvende tilskuddet til at understøtte den proces.Er din virksomhed midt i et ejer- eller generationsskifte, er det oplagt at anvende tilskuddet til at understøtte den proces.

Du får: 

  • Professionel rådgivning til processen – og 50% i tilskud til køb af privat rådgivning (op til 100.000 kr.)
  • Kortlægning af din fremadrettede indsats og en plan, der sikrer, at du lykkes med dine initiativer, så det skaber konkret afkast - nu og i fremtiden
  • Lavpraktiske værktøjer til at skabe din virksomheds retning
  • Sparring gennem hele processen af en erfaren forretningsudvikler

Er du i målgruppen?
Målgruppen er ejerledede virksomheder med 3-50 ansatte. Ejerlederen er beslutningstager og indgår i ledelsen af virksomheden.

Det med småt
Der er et deltagergebyr på 5% af rådgiverkøbet. Din virksomhed skal desuden have haft et CVR. nr. i minimum 3 år.

>> Læs mere smv Pro for ejerledere her