Vi skyder gang i det nye år med nye tilbud til medlemmer i Tønder Erhvervsråd

Vi vil gerne give dig (endnu) mere for din støtte og opbakning til foreningen og hjælpe dig og din virksomhed med at komme ud med jeres budskaber og tiltag til andre medlemmer i foreningen. Derfor har vi iværksat tilbuddet Medlem><Medlem, der giver dig mulighed for at synliggøre din virksomheds tilbud overfor medlemmerne i tønder erhvervsråd. 

Der er allerede et medlem, der har benyttet sig af tilbuddet, og de tilbyder lige nu nogle spændende kurser til dig, der gerne vil geare op for din tilstedeværelse på sociale medier. 

>> Se mere om det nye tiltag her


Netværk dig til vækst

Vi vil også gerne slå et slag for endnu et godt tiltag her i 2018.

Erhvervsklubben, som du kender den, vil nemlig tage et nyt og spændende skridt for at skabe endnu mere netværk og business for dig som medlem. Derfor vil vi gerne byde alle vores medlemmer med til morgenmødet i TM Tønders Erhvervsklub, der afholdes den 19. januar kl. 07.30-09.00. Dette vil være startskuddet til en række morgenmøder, hvor både medlemmer af Tønder Erhvervsråd og TM Tønders Erhvervsklub vil kunne deltage, og der er derfor skabt et solidt grundlag for at skabe endnu mere business og networking på tværs. 

>> Se invitationen til morgenmødet