På POWER UP får du som iværksætter intensiv forretningsudvikling over 4 måneder med fokus på netværk, sparring, salg og konceptudvikling. Målet er, at du som ny iværksætter udvikler din idé til en bæredygtig virksomhed og får et fagligt og personligt kompetenceløft.

Hvem
POWER UP er for dig, som har en spændende idé, et nyt koncept og en drøm om at starte selvstændigt eller som allerede er en nyopstartet virksomhed med brug for et boost. Forløbet er målrettet iværksættere, som arbejder innovativt og udviklingsorienteret med processer, produkter eller services.
Du kan deltage, hvis du har haft et CVR nummer mellem 0-1 år, men også selvom du endnu ikke har etableret et CVR nummer, blot du har en ambition om at starte selvstændig virksomhed.

Start
Du kan søge om optagelse til POWER UP-forløbet i Sønderjylland med ”kick-off” d. 9. nov. 2016.
Du ansøger ved at udfylde ansøgningsskemaet og sende det til erhvervskonsulent Jesper Monsrud, jem@toender.dk.

Pris og betingelser
Uddannelsesforløbet koster 900 kr. inkl. moms. Du skal registrere dit tidsforbrug i uddannelsesforløbet og indlevere udvalgte virksomhedsdata (økonomiske nøgletal) til brug for effektmåling.

Program
Læs mere om forløbets forskellige moduler og netværksdage her.

Hvis du har spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte erhvervskonsulent Jesper Monsrud på jem@toender.dk eller 20550173 / 74928213.

POWER UP-forløbet i Sønderjylland sker i samarbejde med de andre sønderjyske erhvervskontorer og de ansvarlige partnere i projektet ”MEDSTRØM”.
Læs mere om ”POWER UP” www.medstroem.dk/4-power-up.html