Den 28. september 2017 løber Karrieremesse Esbjerg af stablen, hvor du får muligheden for at brande og profilere din virksomhed overfor potentielle fremtidige medarbejdere. 
Karrieremesse Esbjerg er Sydjyllands eneste karrieremesse og samtidig Syddanmarks stærkeste. Den giver os en unik mulighed for at vise, at vi her i området har et stort jobmarked, der er værd at flytte for.

Uanset om din virksomhed er stor eller lille, har ledige stillinger og/eller ønsker at samarbejde med en studerende via en studiejobber eller en praktikant, er I velkomne til at deltage med en stand på messen.
Karrieremessen er ikke alene en mulighed for at møde evntuelle fremtidige medarbejdere, men ligeledes en mulighed for at orientere sig i de muligheder, der ligger i et samarbejde med en studerende undervejs i deres uddannelse via praktikforløb, projekt - eller specialeforløb.

>> Se mere om, hvad du som virksomhed får ud af at deltage samt praktisk information 

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har mulighed for at deltage på dagen?
Kontakt gerne erhvervskonsulent Marianne Jørgensen, hvis du har et aktuelt stillingsopslag, men du ikke selv har mulighed for at deltage på dagen. Vi tager gerne dit stillingsoplag med på Tønder Erhvervsråds stand og prøver at hjælpe med at få budskabet ud til kandidaterne. Det kan også være, at du gerne vil med, men at du ikke selv har ressourcerne til at opstille en hel stand. Så vil vi også rigtig gerne hjælpe med at finde en løsning. 

Kontakt Marianne på tlf. 74 92 93 97 eller pr mail majo1@toender.dk