Har du og din virksomhed ambitioner om at styrke virksomhedens vækst og konkurrenceevne gennem investeringer i digitale løsninger, automatisering eller e-handel?
Med tilskud til privat 1:1-rådgivning får du hjælp fra en ekspert inden for netop det område, som du har brug for.

SMV:Digital’s tilskud udmøntes efter først-til-mølle-princippet og efterspørgslen plejer at være stor. Der uddeles endnu en eftertragtet og lille pulje på 2,9 mio. kr. for SMVer i hele Danmark. Vil du være en af de virksomheder, der modtager et tilskud, er det vigtigt at have udfyldt din ansøgning i den tilsvarende skabelon forinden og klar til at kopiere den ind på mandag, den 7. september, kl. 9, når puljen åbner. Du opfordres derfor til at søge, så snart du har en færdig ansøgning. 

Inden du ansøger, kan det være en god idé at orientere sig i de formelle krav til ansøgere i SMV:Digital. På torsdag fra klokken 10.00-10.45 afholder Erhvervshus Syd et webinar, der klæder dig på til at skrive din ansøgning, så du allerede kan have den klar til den 7. september, når puljen åbner. 

Det får du af at deltage i webinaret:
Vejledning i hvordan du ansøger i SMV:Digital programmet
• Overblik over hvilke opgaver som er støtteberettigede i SMV:Digital ”Grøn Pulje”

Bonus ved at deltage i webinaret:
Inspiration til digitaliseringsprojekter i din virksomhed som kan fremme jeres vækst og produktivitet samt sætte grønne aftryk
• Viden om øvrige digitaliseringsprogrammer, der kan hjælpe din virksomhed

>> Tilmeld dig webinaret her 

>> Bliv klogere på SMV:Digital, og hvem der kan hjælpe dig videre