I Tønder Erhvervsråd har vi flere typer af værktøj i ’kassen’ som vi gladelig deler ud af, så du kan bygge et endnu stærkere fundament op omkring din virksomhed. Det handler om, at vi praktisk klæder dig på til at løfte de påkrævede opgaver frem mod din vækstplan. 


Vil du vækst i din virksomhed - vi vil gerne være din sparringspartner
Har du svært ved at finde tiden at tænke vækst og udvikling, og mangler du hjælp og sparring til at træffe de beslutninger, der kan tage din virksomhed skridtet videre? Så står vi klar til at være din vækstpartner og hjælpe dig med at vende udfordringer til muligheder. Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak og hjælper dig med at lægge en vækstplan for din virksomhed. Det er din virksomheds behov, der bestemmer, hvor vi sætter ind. 

Vi hjælper dig som virksomhedsejer med at tage det næste skridt med virksomheden, gennem simple og enkle processer, som afspejler den måde erfarne iværksættere og virksomhedsejere tænker og arbejder på.

Få besøg af en af vores certificeret vækstkonsulenter, der kigger på din virksomhed gennem lederens briller, og du får et 360° perspektiv på din virksomhed. Det videre forløb aftales i fællesskab på baggrund af konkrete fastlagte indsatsområder. Forløbet er omkostningsfrit, og det er en god mulighed for dig som virksomhedsejer at få ny insight og værktøjer til at arbejde videre med din virksomhed. 

Tønder Erhvervsråd samarbejder med Erhvervshus Sydjylland og kan trække på deres kompetencer efter behov.

>> Læs mere om Erhvervshus Sydjylland
>> Læs mere om VækstHjulet® - det uvildige 360° perspektiv på din virksomhed!

Interesseret?

Kontakt Jesper for en god snak.
Jesper Monsrud
74 92 82 13
20 55 01 73

Interesseret?

Kontakt Marianne for en god snak.
Marianne Caroline Andersen
74 92 93 97
29 17 86 92

Interesseret?

Kontakt Carsten for en god snak.
Carsten Borg
74 92 97 62
61 19 95 08