Erhvervslivet i Tønder Kommune får god hjælp af jobcenteret, når virksomhederne skal rekruttere nye medarbejdere. Alene i 2017 har Jobcenter Tønder i 364 tilfælde hjulpet lokale virksomheder med at rekruttere medarbejdere, fremgår det af en pressemeddelelse fra den 23. april. 

Direktør hos Thyssen Stål i Gånsager, Stig Pedersen, er en af de arbejdsgivere, der har nydt godt af den service, som Jobcenter Tønder yder. 

- Vi har rigtig god gavn af Jobcenterets formidlingsservice og har valgt at bruge den i stedet for fx et vikarbureau. Vi oplever, at Jobcenteret har en god forståelse for, hvad det er, vi efterspørger af arbejdskraft. Og har de ikke lige en ledig, der matcher vores behov, får vi en snak om alternative profiler til opgaven, eller vi kan indgå i et samarbejde om opkvalificering. 

- Jobcenteret assisterer os også med at få lagt stillinger op på jobnet.dk. Det har for os været en rigtig stor hjælp. 

>> Du kan læse hele pressemeddelelsen her 

Et stærkt partnerskab
I Tønder Erhvervsråd har vi mange forskellige snitflader med Jobcenter Tønder, og vi er gode til at henvise til hinanden til gavn for virksomhederne i kommunen. Det er rigtig vigtigt, at vi arbejder sammen, så virksomhederne har adgang til den arbejdskraft og har den arbejdsstyrke, som de skal bruge.

Partnerskabet for Kvalificeret Arbejdskraft består af ni partnere. Partnerskabet et tæt netværk af lokale uddannelsesinstitutioner, Tønder Erhvervsråd og Jobcenter Tønder, der er gået sammen for at skabe de bedste rammer for kvalificeret arbejdskraft til virksomhederne i Tønder Kommune. 

I netværket deler vi vores viden og erfaringer, og når du kontakter en af os, får du råd, vejledning og hjælp til opkvalificering og efteruddannelse af dine medarbejdere eller potentielle nye medarbejdere. 

Amit Mozumdar er manden, som du skal kontakte i Tønder Erhvervsråd, hvis du gerne vil høre mere om, hvad partnerskabet kan gøre for din virksomhed, eller hvis du har udfordringer i jagten på kvalificeret arbejdskraft og den efterfølgende fastholdelse.
Du fanger Amit på telefon 20 31 39 77 eller ammo6@toender.dk 
amit