Vi gentager succesen 
Tønder Erhvervsråd er igen klar med Effektiv Leder Proces (ELP) forløbet, der giver virksomheder nøglen til at skabe succes og vækst. Der afholdes et gratis og uforpligtende informationsmøde den 5. september fra klokken 14.00-16.00, hvor virksomhedsledere kan blive klogere på, hvordan de med helt konkrete redskaber kan lede deres virksomhed til succes. 

Sidste gang ELP løb af stablen deltog 14 lokale virksomheder på kurset, og der har været stor tilfredshed blandt deltagerne. Virksomheden blev udstyret med helt simple og konkrete redskaber til at lede deres virksomhed til succes. 

Stor tilfredshed blandt de tidligere deltagere
Hver især blev de udstyret med et A4-ark med værdigrundlag og en komplet forretningsplan, hvor deres vision og strategier står knivskarpt. 
  - ELP-metoden bygger på karakteristika fra verdens mest succesfulde virksomheder, og hvis deltagerne får systemet implemeteret i deres virksomhed, så vil de opnå markant vækst - det har jeg set hver eneste gang, lyder det fra underviseren Tommy Skassrup. 

Hos Andels-Kartoffelmelsfabrikken Sønderjylland var både virksomhedens direktør og fabrikschef deltagere på kurset, og her har man været meget tilfredse med ELP:
  - Vi har været rigtig tilfredse med at deltage på ELP forløbet, og vi arbejder også konkret videre med tilgangen i virksomheden, hvor ELP køres ind hos flere af vores funktionære. Vi har fået konkrete værktøjer, som vi fortsat arbejder på at implementere i virksomheden, udtaler direktør i AKS, Jens Christian Jørgensen.

Også hos virksomheden VK Data var man to mand afsted, og her var begejstringen stor:
  - Vores virksomhed har eksisteret i over 20 år, men vi har haft mere fokus på den daglige drift end langsigtede mål og strategier. På kurset er vi blevet skarpere og mere bevidste om, hvor vi vil hen, og hvad vi skal fokusere på. Samtidig er det også et ledelsesredskab, for vi skal inddrage vores medarbejdere i processen, så vi alle kender målet og vores strategier, og derfor kan arbejde i samme retning, fortæller Sanne Kristensen, der sammen med sin mand driver VK Data.

Kursusforløbet Effektiv Leder Proces (ELP)  
Vil du vide mere om kursusforløbet og dit udbytte ved at deltage, så kontakt gerne Marianne Jørgensen på 74 92 93 97 eller mail majo1@toender.dk. Du kan også se flere informationer og tilmelde sig kurset via nedenstående link: 

>> Se mere om kursets indhold og tilmeld dig