Tyskland er det klart største og vigtigste udenlandske marked for dansk turisme, og Danmark har da også en speciel plads i feriehjertet hos mange tyskere, der hvert år krydser grænsen for at holde ferie i Danmark. Rigtig mange af dem kommer for at holde ferie ved Danmarks kyster eller i den danske natur. Faktisk foretages 3 ud af 4 af alle udenlandske overnatninger i kyst- og naturturismen i Danmark af tyske turister, og markedet har de seneste år været præget af flot vækst.

Men har Coronasituationen ændret ved tyskernes rejseplaner? Og har de stadig lyst til ferie i Danmark? Det handler denne første episode af Tjek på Turismen om, hvor Erhvervshus Sydjylland taler med Mads Schreiner, Markedschef i Tyskland for Visitdenmark.

Lyt med i den første episode af Tjek på Turismen, som er en podcast skabt i samarbejde mellem Erhvervshus Sydjylland og Dansk Kyst- og Naturturisme, med den fælles ambition og lyst til at bringe ny viden, inspiration og gode råd til dig, som lever for og af turismen. Episoden er første afsnit i vores serie om ’Forretningsudvikling i turismen’.

>> Lyt med i den første episode her 

Du kan også finde "Tjek på Turismen" på din foretrukne podcast-app.